Am găsit și eu în Cluj un loc de joacă unde găsești și soare după ora 5 și ceva, deci într-o zonă unde nu s-au construit încă celebrele -5S+60E+15M+4R. Se află chiar lângă ce va mai rămâne din Parcul Feroviarilor aflat acum în reabilitare, adică în proces de radere a tuturor copacilor existenți, probabil pentru că tigrul platanului nu crește pe sălcii și salcâmi venerabili, trebuie musai plantați copaci de import care costă bani grei.

Și acolo în părculeț, pe o roată din aia de învârtit copii ca să se bolunzască de cap,

am găsit că lipsea un capac – și orice degețel de prunc băgat acolo printre șuruburi ar fi rămas instant și definitiv fără falange, un oscior destul de important în anatomia mâinii de copil.

Așa că am scos aplicația MyCluj, am tras o poză și am făcut reclamație.

Asta a fost marți.

Ieri, miercuri, a plouat, deci n-am servit părculeț; dar azi, când am mers în părculeț, roata buclucașă dispăruse. Total.

Ceea ce eu zic că e bine, deocamdată, pentru că măcar a dispărut factorul de risc. Dacă o mai și repară și o plantează înapoi, ridic cu respect pălăriuța hipsterească.

Iar dacă nici nu se construiește în locul roții de bolunzât copiii un deja celebru -5S+60E+15M+4R, atunci las și un acatist.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 3 comments

  1. Gabudean Sebastian Reply

    Problemele reale raportate prin aplicatie sunt rezolvate destul de usor, pentru ca este un sistem destept care necesita raspuns pentru orice problema, indiferent daca este un raspuns pozitiv sau nu. Un lucru foarte bun, am vazut solicitari respinse dar totusi formulate foarte frumos si argumentate.

    Fiind locatar din zona, apreciez initiativa de a da spre folosinta atata amar de spatiu verde ce statea degeaba. Da, erau solutii mai economice si poate mai eco-friendly, era suficient doar amanajarea partiala a parcului si in rest doar curatat + bancute + alte lucrui…dar fie cum vor ei

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *