– Eu nu cred în treaba aceea cu psihiatrii care sunt mai nebuni decât pacienţii. N-o cred, şi pace. Şi medicul meu psihoterapeut mi-o confirmă cu vârf şi îndesat. Niciodată nu o să uit impresia pe care mi-a lăsat-o la prima noastră întâlnire! Era îmbrăcat ca la carte, prezentabil, cu o prestanţă de adevărat profesionist. Purta nişte ochelari groşi, o barbă îngrijită şi tunsă corect. În colţul gurii ronţăia pipa lui nelipsită de care nu se desparte niciodată. Emana un aer de încredere care m-a cucerit din prima: pantalonii călcaţi impecabil, ciorapi asortaţi cu pantalonii, pantofi de lac, pulover în carouri. Îşi nota orice discutam cu el într-un carneţel şi zicea necontenit: “Interesant. Interesant!”
– Fain. Şi unde l-ai cunoscut?
– La saună.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

 1. ion ion-romanul care nu face politica Reply

  Ai uitat de filmul cu mafiotul la psiholog? Clientul nostru stapanul nostru.Vrea la sauna -mergem la sauna! Pe banii lui.

 2. mixy Reply

  Pacientul poate înnebuni de la damful care vine dinspre carouri înspre saună, în rest clar, e nebunia fericirii :mrgreen:

 3. Pamfletarul Reply

  Am intrat intr-un spital si pe un coridor am intalnit un om care mi-a zis ca el este Napoleon. Pe un alt coridor mi-a mai zis unul ca este Napoleon… Dupa ce i-am povestit intamplarea psihiatrului, acesta mi-a raspuns:”Lasa-i domnle pe astia, ca sunt pacienti din spital, nu vezi ca sunt cam nebuni?! Eu sunt Napoleon!!!”

 4. Offline Coach Reply

  Merge omu’ la psihiatru:
  – Domnu’ doctor, în ultima vreme mă simt așaaa… neglijat. Nu mă bagă nimeni în seamă!
  Doctorul: – bine bine… du-te!

  🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *