Intru gâfâind în birou, seful se uită la mine cu ochi de sticlă, zice: iar ai intarziat, şi pufăie.

Mă opresc. Îi evit privirea, sar într-un picior cu capul într-o parte de parcă aş dori să imi scot apa din urechi, incep sa ma scarpin furios prin par, ma lovesc este ceafă repetat şi obsesiv, undele sonore ale loviturii reverbereaza prin incapere, ma uit la el cu ochii saşii şi ii zic: baga-mi-as, aud mereu in ultima vreme o voce in capu meu, o voce plâgăcioasă care îmi tot spune chestii, o urăsc. Într-o bună zi voi veni la serviciu cu un AK47 să o potolesc, că  nu o mai suport, ma înnebuneşte.

Fac o pauză strategică, savurez momentul când toţi colegii se uită interzişi la mine, îmi alunec privirea tulbure peste ei, ei mă evită, perplecşi. Apoi adaug o frază memorabilă dintr-un mail:

…pentru că aşa grăit-a profeţia!!!

E luni dimineaţa.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. ramonici Reply

  shi mie mi se mai pare cate intr-o dimineatza ca o voce cam furioasa imi spune ca o sa intarzii pe undeva… shi mereu imi spun ca o sa o potolesc! niciodata nu reushesc… e mama

 2. Andreea Reply

  :)))))) super tare, dar io zic ca trebuia sa faci urmatoriul scenariu ca sa bagi cu adevarat spaima in sef : sa te apropii de el, tintuindu-l mereu cu o privire din aia senina (aka the crazy look) si sa ii spui tot speech-ul ala la vreo 1.5 cm de moaca lui… atunci sa vezi fete :))))

  Spor,
  Andreea

 3. ametzitul Reply

  hehe… lunea…
  “intr-o zi o s-o iau razna shi-o sa va omor pe totzi… in ordine alfabetica”
  un citat din marele Al Bundy 🙂

 4. Catzaua Reply

  grrrr… lunea, cand te trezeste un client cretin care isi incepe activitatea la ora 6 si nu ii trasneste prin cap ca tu incepi la 9 si te intreaba ceva ineptie despre care tu nici macar nu ai habar si iti vine sa-l injuri si nu poti, ca doara e client si trebuie sa faci frumos la telefon si sa-i explici jitei ca numai la 9 ajungi la job si ca sa-ti trimita un fax sa-ti explice ce anume pruna ma-sii ii trebuie cu noaptea in cap si n-o putut astepta 3 ore sa faci ochi, sa-ti bei cafeaua si sa te simti cat de cat ca un om normal intr-o luni dimineata cand nici iarba nu creste si iti vine sa dai cu cutzatu’n ptiatra sa meri ‘napoi sa te culci vreo 3 saptamani intr-una si sa nu te sexeze la melodie nici o bovina.

  there, i said it. i feel better now 😀

 5. katmai Reply

  weh … daca fac si eu asta la work … ajung sigur la nr9, si ofcourse nu ma mai angajez eu pana-i …

 6. cepanamea Reply

  Ce bine ca nu sunt sef, o sa mo de moarte naturala…
  Dar nici angajat nu sunt, asa ca nici dupa gratii nu o sa ajung…
  Din ce traiesc? Din aer, sore si multa independenta…financiara, desigur!

 7. IepurasulAtomic Reply

  Vand AK47 la pret avantajos. Gloantele menite sefilor, colegilor sacaitori si prietenilor bagaciosi sunt gratis. Estimez ca nu tre’ sa cumperi decat arma…

 8. Groparu Reply

  Arma o am, stai un pic sa verific… da, ii exact acolo unde-o lasasem, pitita prin chiloti.

  E un pic somnolenta acum.

 9. zgura Reply

  Gropare te rog io sa zici de reclama cu Raifaisan:
  “E timpul sa CERSITU un credit”
  Mama lor

Leave a Comment

Your email address will not be published.