O familie tânără își plimba câinii în plin câmp, în Florești. Cam prin zona în care locuiește familia gropărească. Câinii zburdă liber. Labradori, deci – teoretic – singura șansă să-ți facă vreun rău este să te gâdile prea tare.

O altă familie tânără (o mămică și o bunică) își plimbau gemenii de 9 luni pe același câmp, bucurîndu-se de ultimele zile de soare din an și de liniște. O avea Floreștiul bube, dar e liniște ca-n câmp (probabil și pentru că este câmp oriunde). Fix pe acolo îmi adormeam și eu Gropărelu’, atunci când era captiv în cărucior ca mine la birou.

Câinii – zgubilitici cum sunt ei – au alergat repede către familia cu pruncii. Femeile s-au speriat, au devenit ultra-protectoare și violente. L-au sunat pe soț, care este polițist în Florești. Nu vreau să mă gândesc ce a fost în sufletul lui când a primit telefonul că “am fost atacate de câini”, pun pariu că orice părinte ar face un mini infarct auzind-o pe mămică plângînd isteric la telefon. Să nu uităm, încă nu s-au uscat florile de pe mormântul lui Ionuț.

Polițistul a venit în goana mare, îmbrăcat în civil. S-a legimitat și a încercat să-l legitimeze și pe stăpânul câinilor, deși câinii, totuși, nu făcuseră nimic rău. Ca să fie lucrurile oable, stăpânul nici nu avea buletinul la el.

Dezbaterile se aprind ca benzina, câinii o iau razna, femeile cu pruncii se apropie de stăpânii câinilor, dornice să câştige dezbaterea. Soția, cea care ține câinii de lesă, sare să-și apere soțul cu orice preț de ceea ce crede ea (probabil pe bună dreptate) că reprezintă un abuz. Urlă la soțul ei să nu coopereze cu polițistul.

Mama polițistului, femeie de o oareșice vârstă, își pierde cumpătul și devine violentă cu stăpâna câinilor, care filmează toată scena. La rândul ei, aceasta îl plesnește pe polițist peste nu se știe ce. Polițistul își păstrează cumpătul, deși situația începe să semene izbitor cu o zi obișnuită în Ucraina. Se renunță la prenumele de politețe.

Sosesc colegii polițistului în căruța de Poliție și îl duc cu ei la secție pe stăpânul câinilor. Stăpâna pleacă acasă.

Se fac niște plângeri de ambele părți.

Se face o petiție: 2000 de oameni cer sancționarea polițistului care a încercat să-l ducă pe stăpânul câinilor cu forța la secție, deși nu se afla în exercițiul funcțiunii.

Se demarează o anchetă care probabil va dura durează, în dulcele stil românesc, până în 2014 (“cercetările continuă”).

Polițistul declară că dorește să-i dea în judecată pe posesorii câinelui.

Se mai dau următoarele:
din prea multă încredere în autorități, proprietarii câinilor postează filmulețul pe FB. Treaba explodează în Social Media, în presa locală, apar comentarii nazist-fascist-imperialiste-imbeciliste
– Floreștiul este destul de iubit de câinii vagabonzi. Unii chiar cât un măgăruș de mari. Am 1.85 m și 90 de kile, dar sunt câini care m-ar putea pune cu ușurință la pământ dacă ar avea o zi proastă la birou. Am auzit cazuri de câini care au luat mâncarea din mâna copilului mâncarea pe care acesta o ronțăia
– locurile amenejate pentru plimbat câinii și pentru ieșit cu pruncii la aer sunt cam zero
– câinii nu erau pe spațiul public, deci nu erau obligați să poarte botniță (așa este legislația, corect?)
– filmarea este dramatică, toate părțile implicate în scandal ajungînd să urle pe diferite tonalități
– lumea cere sânge. Repet, pe mormântul lui Ionuț nu s-au uscat încă florile, iar posesorii de cuțu nu sunt mai puțin vehemenți decât părinții
– probabil că dacă polițistul în civil ar fi încercat să împiedice un viol, ar fi fost OK să intervină, dar dacă a încercat (după mintea lui) să-și apere familia, a comis un abuz. Nu?
– am vecin cocălar de Florești cu bullterrier care și-l plimbă, fără botniță, la locul de joacă, cu pruncul din dotare. Am prietenă din copilărie care-și crește prunca alături de un rottweiler cât un urs
– înainte de a fi profesori, doctori, avocați sau taximetriști, toți suntem părinți și iubitori de animelele proprii.

Ieri seară am dat nas în nas cu polițiștii din Florești în magazinul Profi. I-am întrebat: se mai știe ceva de cazul cu câinii? Întrebați la sediul mare, mi-au zis.

Încercați să vă scuturați de negura care vă întunecă rațiunea atunci când vine vorba despre copii (unii dintre voi) și câini (ceilalți dintre voi) și încercați să răspundeți sincer: din moment ce fizic nu a fost nimeni rănit și ambele părți au sărit calul, oare n-ar trebui să-și retragă plângerile, să iasă la o bere, să-și ceară scuze reciproc și să uite naibii de tot?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 78 comments

 1. Andor Reply

  Lasati-o moarta! Moni esti mai agresiva decat cei 2 catei sl cei 3 maidanezi de pe Porii la un loc!
  Cand un Politist iti cere sa te legitimezi, te legitimezi. Iii ceri si tu datele, le notezi frumos si depui ulterior plangere impotriva lui.
  Asta e o mare problema la noi in tara. Politia si Legea, buna-rea trebuie respectata. De ce oare in strainatate politistul are mai multa autoritate? Ca-i in timpul serviciului sau nu!
  Amu’ hai sa ducem lucrurile la absurd: Die Hard nu mai era de nici un fel daca la sfarsitul primului din serie il inchidea pe bietul politist pentru ca:
  – nu i-a legitimat corespunzator pe teroristi (aia se jucau cu niste plastelina…. de unde a stiut ca-i explozibil?). Intai a omorat si apoi a cautat dovezile
  – dupa ce a dansat civilizat, i-a rupt gatul bietului om pentru ca i-a pus mana pe fund;
  – a distrus proprietatea privata;
  – A FOST CHEMAT ACOLO DE NEVASTA-SA
  – ERA IN AFARA ORELOR DE PROGRAM
  – A PROCEDAT AGRESIV
  – A FACUT MISTO DE TERORISTI
  Mai vreti? Mai am!
  – i-a

 2. Groparu Nemernic Reply

  @ Andor: hai sa nu judecam oamenii si felul in care reactioneaza sub presiune. Sub presiune toti facem chestii tembele.
  @ handocad: sunt placut surprins ca abia dupa 30 si ceva de comentarii lumea incepe sa-si iasa din pepeni!

 3. Moni Reply

  @Andor, bun bun, am inteles. Tu nu iti cunosti drepturile. Sunt mai agresiva decat toti maidanezii la un loc atunci cand cineva ma trateaza ca domnul din video.
  Am consultat un avocat, daca avocatul spune ca domnul militian a comis un abuz, ca nu avea ce sa caute acolo, fiind inspector pe judiciar, ca nu avea ce sa caute acolo in calitate de politist pentru ca a fost sunat de catre sotie pe telefonul personal..etc. Nu stau sa iti insir acum toate legile pe care le-a incalcat. Daca venea acolo in calitate de sot, lucrurile ar fi stat altfel.
  Nu stau sa ma cert cu tine, andor, nici sa te jignesc. Daca tie ti s-ar fi intamplat asta, mai mult ca sigur erai calm, ii faceai si un masaj domnului militian si il invitai si la o cina dupa. Come on…
  Legile sunt legi si atunci cand sunt incalcate trebuie luate masuri. Nu suntem nici in America nici in filme.
  Daca noi am incalcat ceva, platim amenda fara sa comentam.

 4. CSB Reply

  daca toata lumea era calma si vesela ca si labradorii aia ce bine era… daca stapanii si-ar fi tinut departe cainele de mama si copil ( nu din obligatie legala, ci mai degraba din grija fata de cel de langa noi ), daca tantile alea ar fi cerut pe un ton calm chemarea cainelui ( va rog sa chemati cainele, “eu sunt cam nevricos”), daca politistul, in calitate de tata de familie “in pericol” venea si doar cerea pe un ton calm dar ferm controlul cainilor ( sa zicem pentru o convietuire armonioasa si pasnica ), toate astea se opreau de mult. E o chestiune interesanta, ca noi ( oricare din noi ) comunicam sa exprimam un sentiment – panica, ura, agresiune – nu sa rezolvam o problema ( in cazul de fata sa nu se deranjeze unii pe altii pe locul de plimbare ). Apoi devenim experti in legi, reguli si proceduri legale, cu toate ca nici unii nici altii nu avem incredere in ele, nu le intelegem si nu ne reprezinta deloc. Toate plangerile alea nu o sa rezolve nimic, sunt convins. O amenda, cel mult ( desi cred ca o sa se dea “avertisment” ). Ce-o sa ramana ? Amintirea unui abuz de autoritate a Politiei de o parte, respectiv repulsia fata de stapani de caini si frica de caini de cealalta parte. Scandalul trece, problemele raman.

 5. ed Reply

  Eu cred ca intr-un final,dupa nervi, timp si bani cheltuiti,Garcea pierde locul de munca,mi se pare corect,sau macar detasat disciplinar,labradorii vor trebui sa faca cursuri de autoaparare,stapana labradorilor va trebui sa fie dusa la Politie pentru ca nu avea actele la ea,si baiatul va primi daune morale pentru ca a fost sechestrat.

 6. Ionut Reply

  Uite ce scrie legea (OUG 55/2002, o gasiti chiar pe site-ul politiei la http://www.politiaromana.ro/ordine_publica/oug_55_2002.htm):

  “ART. 11
  (1) Neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietarul câinelui sau de deţinătorul temporar al acestuia asupra unei persoane constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.
  (2) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.”

  Simplu si concret, nici macar nu precizeaza “ciine periculos sau agresiv”, spune doar “atacul canin”, deci poate fi vorba si de un pechinez …

  Adica daca am Matiz ma pot da cu 100 km/h prin oras si ciond ma prinde radarul sa ma scuz cu faptul ca eu am Matiz si ca asta nu merge tare? La fel si cu faptul ca “atacul canin” a fost facut de doi labradori.

 7. CSB Reply

  @Ionut: mai ramane sa demonstreze ca acest “atac canin” s-a intamplat. Mi se pare normal daca te musca un caine, responsabilitatea stapanului sa fie tot aia, indiferent de rasa cainelui. Dar cateii aia nu au atacat pe nimeni, doar s-au apropiat de niste oameni carora le era frica de caini si au reactionat in consecinta. Daca asta e “atac”, toti rockerii, tiganii, motociclistii si alte categorii de oameni care le inspira frica unora ar trebui arestati. Argumentatia stapanilor ca labradorii nu sunt caini agresivi nu are nici o valoare legala, nici faptul ca unul din ei a fost identificat de mama politistului ca rottweiler. Femeia poate spune ca de frica i s-au parut o haita. In concluzie, cu toate ca nu sunt de partea nimanui ( sau sunt impotriva ambelor parti 🙂 ), stapanii nu cred ca intra sub incidenta legii de mai sus pentru ca atacul canin nu s-a produs. Daca legea spunea “neluarea masurilor de prevenire a sperieturii provocate de caine unor straini” vorbeam despre altceva. Si din pacate, legea bunei convietuiri inca nu e scrisa, drept pentru care nici respectata.

 8. CID Reply

  In filmul postat -cu multa inteligenta- de proprietarii cainilor pe net,la 0.50 se vede clar cum una din javre sare catre politistul in civil.Numai lesa a oprit-o.Acum inchipuie-ti ca scapa lesa si ca in loc de politist era un copil de 3-4 ani.
  Moni va invata multe lucruri utile in inchisoare…

 9. Ionut Reply

  @CSB: Nu era rau daca citeai TOATA legea (OUG 55/2002), chiar am pus link-ul la textul complet. Daca intervenea MUSCATURA era cu totul altceva:

  “ART. 12

  (1) Fapta persoanei de a determina în orice mod atacul câinelui, aparţinând oricărei rase, asupra unei persoane, dacă a avut ca urmare o vătămare, constituie infracţiune şi se pedepseşte conform art. 181 – 183 din Codul penal.

  (2) Dacă fapta prevăzută la alin. (1) a avut ca urmare moartea victimei, pedeapsa este închisoarea de la 10 la 20 de ani.”

  Tot ce trebue facut este sa se depuna o PLANGERE PENALA PREALABILA direct la procuratura de catre mama copiilor. Treaba cu politistul (tatal copiilor) si abuzul in serviciu este cu totul altceva, cu toate ca nu stiu exact ce as fi facut eu daca eram pus in situatie.

  Despre Moni Aldea si catelusii ei, uite cum fac baie acolo de unde bem NOI apa (adica Tarnita): https://www.facebook.com/photo.php?v=3429155734515&set=vb.1438996885&type=3
  Mie personal nu mi se pare normal nici lucrul asta, dar se pare ca nu a sanctionat-o nimeni.
  Oricum sper sa isi faca macar un cazier cu ocazia asta (ca sigur va primi cu suspendare).

 10. CSB Reply

  Am citit legea, raman la ideea ca labradorii nu au atacat pe nimeni. Chiar si secventa de la 0.50 cand latra la politist nu intra sub incidenta legii respective, pentru ca avand lesa, proprietarul luase masuri “de prevenire a atacului canin”. “Daca in locul politistului era un copil de 3 – 4 ani” probabil cainele nu se simtea amenintat si nu facea nimic – n-avem de unde sa stim ce se intampla daca… Nu stiu ce lege/regulament a incalcat cu baia in lac si nu vreau sa vorbesc ceva ce nu stiu. Dar mi se pare ca scandalul de pe tarlaua aia din Floresti a crescut mult prea mult pentru ce s-a intamplat de fapt, si mi se pare ca fiecare din parti, in loc sa caute liniste si convietuire, cauta drepturi, legi si scandal. Chiar si voi pe net, cereti suspendarea politistului respectiv cazier pentru stapanii copilului. Eu sunt de partea groparului si as vrea ca ambele familii sa invete ceva din incident, in sensul ca trebuie sa ne respectam unii pe altii ca sa traim in comunitate, si porcaria asta sa nu aiba repercursiuni pe termen lung… Tinerii cu caini sa traiasca fara povara unui cazier, sa plimbe caini si sa fie fericiti, iar politistul sa isi creasca copilul in liniste, chiar daca ambele parti au gresit. O fi greu sa ierte si ei, si noi spectatorii de pe net ?

 11. Cosmin Reply

  :))))))) iarta-ma dar nu pot sa fac altceva decat sa rad. Dar de cei care se dau cu skijeturile toata vara acolo, nu spui nimic? Dar de toti cei care fac baie in tarnita si fac pisucu in apa pe care tu o bei, nu spui nimic? Suuuuuuuute de stapani de animale isi duc cateii la tarnita. Inteleg ca ai ceva impotriva celor care detin animale si a animalelor , insa nu bate campii Ionutule. Comenteaza pe subiect

 12. alin Reply

  Deci, ce zici Radule ? Facem cum am vorbit ? Punem la intrare in tara, la granita, un semn cu : “ATENTIE ! CIRC IN AER LIBER ! ” ?

 13. gigichioru Reply

  Sunt singurul caruia i se pare amuzant :
  “Trimitem la tote stirile din lume!”
  :mrgreen:

 14. Marius Reply

  A trecut o saptamana de la ultimul comentariu dar totusi as vrea sa-i spuna cineva lui CID ca e cam prost cand zice ca cainele a sarit la gat. Daca sunt asa de agresivi cainii cum se face ca nu-l musca pe individ la minutul 4 si ceva, ca doar atunci chiar aveau ocazia.

 15. rus abuzatorul Reply

  Ba da incep sa ma satur de toata povestea asta. Moni chiar nu intelegi ca nu am timp de tine si de cainii tai? Insisti sa imi fac timp? Te-a deranjat cineva pe strada? Te-a sunat cineva pe numarul tau? (xxxxxxxxx). Tu si echipa ta de sustinatori chiar nu vreti sa va potoliti? Tu crezi ca daca nu m-a dat afara din politie pentru asta http://www.youtube.com/watch?v=DDiAjGEbjKY crezi ca o sa ma dea afara pentru ca l-am tinut pe prietenul tau cu doua degete de geaca si ca a ajuns la sectie? Potoliti-va ca ati intrecut de mult masura. Eu toata viata mea am muncit, am fost in echipa nationala la doua sporturi diferite, sunt dublu campion national, am lucrat o gramada de vreme la Politia Capitalei la trupele de interventie, nu m-am prostituat in Cipru si nu am castigat concursuri de 2 lei pe facebook. E foarte simplu sa filmezi pe cineva, sa opresti camera si sa il injuri si sa il filmezi din nou…maama ce smecherie mare. Da ii si mai simplu sa ii pui pe tati aia sa scrie si sa ma ameninte pe net. Ba da de atunci nu mai pot iesi din casa de frica… Acum ca sunt public si stiti toti unde stau si ce masina conduc, haideti si spuneti-mi in fata ce aveti de spus si promit solemn ca nu mai scot legitimatia! Si ca sa o lamurim cu terenul izolat pe care erati, sotia mea nu se plimba, ea trecea pe acolo de la apartamentul in care locuiesc, spre casa unde o sa ma mut, chiar nu putea sa mearga pe altundeva ca era cel mai scurt drum. Am intrat si eu pe profilul unuia care ma ameninta cu moartea…era bucatar si avea vreo 50 de kile. Eu va intreb, voi ati innebunit, voi nu realizati ce faceti? Poate eu nu l-am avut pe Mihai in viata sa ma ajute dar credeti-ma prietenii mei difera de ai vostri, dar eu pe prieteni i-am rugat sa nu se amestece. Am abuzat? Voi nici nu stiti sa gasiti abuzul daca va dau Codul penal. Si pentru toata lumea, ca sa o stiti, cand sunati la 112 si sunteti in Floresti, cei de la 112 trimit politia din Floresti, deci in mintea voastra, sotia mea trebuia sa sune la 112 si dispeceratul sa ma sune si sa ma trimita pe mine sau pe colegii care au venit ulterior, e adevarat, e o maare diferenta! Lasati-ma ca nu am timp…

 16. Groparu Nemernic Reply

  @ rus: Daca intr-adevar tu esti rugbystul din filmare, potoleste-ti soacra si sotia si arunca naibii totul la WC. Arata ca ai minte, nu numai muschi. Viata e prea imputita ca s-o mai imputim si noi numai de dragul de a arata ca avem dreptate.
  Si nu mai publica telefoanele oamenilor pe interneti. Asta e chiar foarte ilegal. Intreaba pe cineva care poate gasi chestia asta in codul penal.

  Legat de celelalte chestii:
  1. Echipa lui Moni de susţinatori nu e mai puţin cretină decât echipa ta de susţinători. Ăsta e internetul! Oricine cântăreşte cât un şniţel te poate ameninţa cât are chef. Ce faci, te apuci să te înjuri cu toţi? Nu-ţi mai rămâne timp nici să mergi la baie, crede-mă.
  2. Ai muncit! Toţi muncim. Bravo pentru palmaresul sportiv. Dar asta nu te face semizeu. Nu am înţeles treaba cu Cipru, şi nu cred că-ţi face onoare să o spui.
  3. Şi familia ta, şi familia lui Moni aveau tot dreptul să se afle acolo, pe păşune.
  4. Să-ţi trăiască apartamentul, să-l populezi cu prunci sănătoşi şi voioşi şi să-ţi placă în Floreşti, să fie ceea ce aţi vrut.

  Hai să îţi spun unde cred eu că s-a greşit de ambele părţi, şi de ce am scris articolul:

  – în primul rând, Crăciunul ăsta care ar fi trebuit să fie cel mai frumos din viaţa ta va fi umbrit de ideea că tu vei avea un proces. Stai să-ţi spun ce înseamnă asta: am pornit două procese acum 3 ani de zile. Primul a durat 2 ani şi ceva, la al doilea nici măcar nu am ajuns la prima înfăţişare. Aproape că am uitat de ele între timp. Dar presimt că tu nu vei putea să nu te gândeşti la procesul tău în fiecare zi. De Crăciun, te vei uita la gemenii tăi şi te vei gândi la proces. Când îi cumperi soţiei cadou de sărbători, te vei gândi la proces. Când vei pleca în concediu, te vei gândi la proces. Vei adormi cu el în gând şi te vei trezi cu el dimineaţa. Îţi spui speranţe că verdictul va fi în favoarea ta? Baftă, ce să zic. Dar dacă pierzi (nu m-aş mira), va fi un eşec răsunător pentru tine. Vei înjura sistemul, prietenii te vor bate pe umeri a consolare, şi poate va fi vreunul care-ţi va spune ce-ţi spun eu acuma: ce ţi-o trebuit să te legi la cap?
  – în al doilea rând, şi tu, şi Moni aţi sărit calul. Moni pare dispusă să renunţe la nebunia asta. Tu, din ce-mi dau seama, nu prea. Te întreb: tu chiar nu ai probleme în viaţă? Stai să-ţi spun: peste un an-doi îţi vei duce copilaşii la creşă, la grădiniţă, şi se vor îmbolnăvi tot la 2-3 săptămâni (Doamne fereşte să fie aşa, îţi spun ce pătimesc acum cu al meu). Treaba asta îţi va rupe inima în bucăţi. Nu vei avea nici o putere să te opui acestui proces, pentru că nu ţine nici de mine, nici de tine. Se vor îmbolnăvi pentru că aşa e datul lucrurilor. Ei, crede-mă: asta e o problemă mare. Nu faptul că nu te lasă orgoliul să renunţi la o dispută care a escaladat nepermis de mult. Ci faptul că să creşti un copil e a naibii de greu. La tine va fi dublu, pentru că gemeni. Pregăteşte-te pentru următoarele confruntări, să poţi ieşi cu fruntea sus din ele, şi asta las-o să curgă pe Someş la vale.
  Sarbatori fericite! Si sa-ti traiasca gemenii sanatosi, alaturi de toata familia ta (gemeni pentru care, sincer, te invidiez de nu mai pot!).

 17. @groparu Reply

  Ba da vad ca nu ai inteles mare lucru. EU NU AM DEPUS NICI O PLANGERE. Daca sotia mea a depus, a depus pentru ca era suparata, uneori chiar nu pot sa o potolesc si oricum a depus a doua zi, dupa ce ma sunase un prieten si imi spunea ca ma injura lumea pe facebook. Si legat de minte si muschi tu cum ai reactiona cand te-ar suna sotia si ti-ar spune ca cineva ameninta ca da drumul la caini pe copiii tai de 9 luni pentru care muncesti 12 ore pe zi ca sa poti sa ii intreti? Ce era atat de greu pentru ala sa isi dea datele de identificare si sa ma duc in treaba mea. Daca se intampla ceva dupa aceea se putea contesta, totul se poate contesta!!! Trebuia sa ma pun in genunchi si sa-l rog sa imi dea datele? Si referitor la datele personale, cine mi-a filmat familia si masina si mi-a dat aceste date pe media? Nr. de tel il poti schimba dar unele lucruri nu.. unii oameni pur si simplu nu realizeaza ce consecinte pot avea actiunile lor… si da mi-au spus cel care se ocupa de caz ca se impaca daca sotia mea isi va cere scuze de la amandoi! Dar pana la urma poate imi fac timp si le rezolv eu problema, ei cred ca eu am crescut pe balcon langa un ghiveci de flori?

 18. @groparu Reply

  A, si inca ceva, prietenii mei nu au intrat sa comenteze, cei care au comentat nu ma cunosc, si nici eu nu intram, dar crede-ma, incep sa ma satur si asta e nasol…

 19. @groparu Reply

  Si referitor la protectia identitatii si a datelor personale, nu cauta pe nimeni sa le gaseasca in Codul penal ca nu sunt acolo, sunt in Codul civil de la art 70 in colo, tre sa fie vreo 8 articole, cred…

 20. Groparu Nemernic Reply

  @ rus: uite ca a trecut anul si numai acum am vazut ca ai revenit cu raspunsul. Spune-mi, rogu-te, ca la urma urmei si voi, si cealalta familie pareti romani de inteles: cum s-a rezolvat chestiunea?

 21. @groparu Reply

  Ce sa zic, pentru mine nu are cum sa se rezolve ca nu are nimeni ce sa imi faca atat timp cat am actionat procedural. Ei insista si depun tot felul de petitii sa ma dea afara din Romania dar e fix problema lor. Nu am nimic personal cu ei si am auzit ca au un copil ( sa le traiasca si sa fie sanatos). Poate acum daca ar iesi la plimbare si eu as veni cu un caine de talie mare care sa isi bage botul la carucior ar intelege si ei cum m-am simtit eu. Dar asta-i viata, asta-i Romania! Sa fie sanatosi ca eu nu le vreau raul, dar toata mizeria care au provocat-o in presa o sa se intoarca intr-o zi impotriva lor desi nu le doresc.

 22. Groparu Nemernic Reply

  @ groparu: inteleg ca procesele continua si orice tentativa de mediere a fost un esec. Păcat!
  Daca cainele de talie mare cu care vrei sa vii sa-i sperii e un labrador, mai mult ca sigur ca vor pufni in ras. Posibil nici sa nu cheme politia, asa cum au facut ai tai.
  Sa fiti sanatosi si impacati cu totii!

 23. @groparu Reply

  Nu este si nu va fi nici un proces, nu intelegi, eu nu am timp de umblat dupa cai verzi pe pereti! Si apropo de labradori, sa stii ca nu toata lumea cunoaste rasele de caini si eu ca politist nu sunt obligat sa le cunosc. Si inca ceva, stiai ca cele mai multe cazuri de muscaturi la copii au fost inregistrate la rasele cocker care de fapt se presupune ca sunt “blanzi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *