Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. Sorinelu' Reply

  deci Gropare, io ti-s fan si aici la capatul lumii, dar iti jur ca nu te mai citesc daca mai pui asemenea melodii pe blog 😐

 2. Turambar Reply

  Am o viziune, si ma infior, pentru ca e o viziune infioratoare.

  Il vad in spatele fundului ochilor mei care stau sa planga (mi’a intrat o imagine in ochi), il vad deci pe Groparu al nostru cu voal pe fatza, peste barba sa nerasa shi rara, invaluit de la o tzatza la alta intr-o naframa semi-transparenta, de o culoare roz bombon, din plastic de’ala cu gaurele, cum are bunica-mea la perdea, scuturand lasciv din buric shi din tot restul shuncilor sale de ardelean sanatos pe aceasta melodie, inconjurat de o haita de bulibashe islamice, grase, buzate si dornice de carne tanara si proaspata. De barbat.

  The horror. The fun… 🙂

 3. Andrei Crivat Reply

  @Turambar: ba s-avem pardon. groparu n-are sunci. pe el nu se depune berea, ca are viermisori care-i papa lacomi fiecare celula de grasime.

 4. Turambar Reply

  Asta inseamna ca atunci cand salta svelt din sholduri, spre desfatarea baizadelelor, palcuri-palcuri de viermishori carnoshi si lucitori sunt svarlitzi in stanga si’n dreapta, ca o ploicica de primavara. Pe podea, pe perdele, in tingirele pline de mancare ale bashalbucilor.

  Waw! That’s a feast for the eye 🙂

 5. Bilă Reply

  Cum adică se topeşte pe picioare!?
  Se epilează cu ceară, se arde cu lupa la soare sau se stropeşte cu lavă vulcanică?

 6. tulie radu teaca Reply

  Se spune ca fiecare asculta muzica aia care il carecterizeaza. Mai e nevoie sa spun ca mi-e mila? Cine asculta asa nu are cum sa inteleaga. E mai complicat. Dar are o explicatie. Fiind incult, omul nu stie alta limba decat asta impleticita pe care o canta lautari de trei lei ( vechi ). Si se caca tot pe el cand e intrebat la angajare daca stie sa vorbeasca vreo limba straina. Alta decat spaniola si italiana de baraca.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *