Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 25 comments

 1. Obi Two Kenobi Reply

  Adica ce sarbatorim, cind au venit colonistii romanii si i-au intimpinat dacii cu porumb si curcani? Hai, da-o-n ma-sa, Valentine’s Day, Halloween … mai inghiti! Da’ ce legatura avem cu Thanksgiving? Eu nu dau pe dinafara de patriotism, dar asta e chiar cretinism!

 2. Groparu Reply

  Nu e Thanksgiving, mo. E pur si simplu zi de reduceri. Azi cruţăm curcanii, spargem banii pe electronice. Muhahaha!

 3. Paul Reply

  Dacă nu te-ai trezit la 5, acuma nu prea mai găsești nimic la eMag, doar ”stoc epuizat”.

 4. Obi Two Kenobi Reply

  Atunci de ce-i zice Black Friday, “Reduceri ” nu puteau sa-i zica? Sau ca sa fie pe gustul lor, “Sales”, adica seilz? Si de ce azi neaparat?

 5. Groparu Reply

  @ Paul: la anu’ voi sti 😀
  @ Obi: Ni ce zice Wikipedia: “The day’s name originated in Philadelphia, where it originally was used to describe the heavy and disruptive pedestrian and vehicle traffic which would occur on the day after Thanksgiving”.
  Deci un fel de zi cu un fel de trafic de Bucuresti 😀

 6. butterflyralu Reply

  Mai e black friday si la flanco, da’ mie nu imi merge siteu lor 😉
  Si la e-mag imi arat o pisica alba pe fond negru si zice ca sunt prea multi deja p site :))

 7. Io Reply

  Pacaleala de 25 nov. Au dublat preturile acu 2 sapt ca sa poata acu sa le reduca. Pe verificatelea. Si e logica mutarea: se paropie sarbautorile, toata lumea se imbulzeste dupa ca-cadouri. Asa ca de ce sa nu-si dubleze ei frumusel vanzarile de sarbautori, odata amu, odata mai pe aproape de Meery Christmas? Doar o alta strategie de piata, fara pic de voal, da’ vad ca lumea pune bot pe ruptelea, deci bravo baetii! 🙂

 8. Groparu Reply

  @ Io: in State, Craciunul aduce 33% din vanzarile anuale. In Romania, toti maresc preturile in perioada asta 😀

 9. sloimi Reply

  La cata engleza stiu io,recunosc ca-s afon, adica s-ar chema Vinerea neagra? Ca e Vineri nu contest dar de ce neagra?Din cate stiu negrul e culoare de doliu la romani.Sa fie numele asta cu substrat?

 10. ikinga Reply

  Eh, doar o ocazie de a vinde mai mult. Cel putin mie una mi se rupe de Thanksgiving si de Hallowen. De Valentine’s nu pot sa ma prefac ca risc sa raman fara barbat daca ma fac ca-s indiferenta la atentiile lui :))

 11. RaduP Reply

  reducerile au fost in “rate” cand mergea site-ul, cand nu merge, cand erau anumite produse pe stoc, cand nu erau, etc, etc

 12. zoltybogata Reply

  Pe cînd am reuşit să intru în legătură să fac şi io o comandă, sa-u terminat stocurile 😥 ,no faină treabă. Multă sănătate

 13. Acru Reply

  Iar au golit depozitele romanii, in timp ce varsau lacrimi ipocrite, fredonand melodia crizei. De Sarbatori vor face la fel, oftand ca Mosul e de fapt sarac si ca ei meritau mai mult.

 14. mona Reply

  si eu, ca tot romanul ignorant, cand am vazut scris alb pe negru black friday am crezut ca asta e consecinta nu cauza. Adica imbulzeala romanilor pe site duce la blocare si apare surpriza nemaintalnita. Noa, daca n-am stiut! Atata m-am priceput……

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *