Dacă aveam casă şi curte în care să pun maşina şi să mă învăţ să o bibilesc toată ziua şi să-i suflu prin jiglere, mi-aş fi luat-o instant, chiar şi pe credit.

Da’ n-am. Aşa că nu o iau. Şi nici nu am cum s-o primesc de ziua mea (asta e, nievastă, îmi cumperi cravată şi anul ăsta!)

Dar dacă vă trebuie cuiva, sună mega promiţător!

De aici.

Pentru nostalgici ca mine:

PS: nu cunosc vânzătorul, nu am fost plătit pentru acest post; afară e foarte vară, aşa să ştiţi. Deci foarte vară.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

 1. Flo Reply

  Interesant. Vazurati mailul? nceausescu… io cred ca asta-i ARO ala cu deschizatura deasupra in care se plimba tovarasu’.. Il cumpar!

 2. RAIDER Reply

  Gropare, la obiectu` asta platesti 12 milioane/an impozit. Poate nu fix 12, da` pe acolo. Eu pe motor de 2068 plateam 8 milioane jumate.
  La 1 milion/luna NUMAI impozit, apoi asigurare…si intretinere… ca sa nu mai zic de faptu` ca bea chestii scumpe si in cantitate mare…
  Un cauciuc la jucaria asta, ii 4 milioane. Uzat.

  Da, pentru nostalgici. Da` ma scuzi, pentru nostalgie poti sa ti iei si Trabant, Wartburg ori Dacie. Iesi mai ieftin si ai la ce sa surubaresti.
  Eu surubaresc la o Nova, tot in Floresti. Si nu, nu stau la casa.

 3. RAIDER Reply

  P.S. aia cu 9 litri urban la motor de 2 jumate facut in mama Polonia o fi pe bune. Vara insa…as zice 10-11 litri la suta prin oras:)

 4. mitica Reply

  bre gropare, masina aia ar merita cumparata chiar si numai pt numele vanzatorului (daca ar fi sa ne luam dupa adresa lui de email)

  te-am tzucat

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *