Deci Betonel ruleaza, aşa să ştiţi. Este cel mai – deci ce să mai. Că numa’ prekini d-ăştia am io. Ia ui ce frumos e el ca şi stripper:

betonel

S-o dus în Franţa prin 2000, ca omu’, să facă şi el un ban să mănâncă. Şi după jdemii de aventuri care includ (citez din memoria mea înţesată de fantezii sexuale cu fomei) o fugă de Poliţie, vreo trei sau 12 frontiere trecute fraudulos, vreo 14 ore de stat în buda trenului că n-avea bilet şi o ceartă la cuţite cu tovarăşii lui cu care plecase din patrie, se găseşte omu’ nostru într-un oraş provensal, singur-singurel,

Fără mamă, fără tată,
Parc-ar fi născut din piatră;
Fără fraţi, fără surori,
Parc-ar fi născut din flori.

Adică ai lui erau bine-mersi în ţara în care trăţi şi voi, şi erau fericiţi că fiul lor, Betonel, e deja în spaţiu Schengen şi câştigă bani şi vine acasă cu gipu’, să moară puţa la duşmani. În vremea asta, Betonel, cam rupt de foame, se gândea dacă de  ultimii săi bani să se înroleze direct în Legiunea Străină, sau să-şi ieie o baghetă cu fromaaaage, să-şi ostoaie foamea, sau un pachet de Gauloises. Şi optând pentru a doua variantă, s-o gândit să se care pân’ la gară, că acolo sigur îs chioşcuri de ţigări. Şi el franţuzeşte vorbea cam câtă mongolă vorbesc eu acuma; da’-şi aduse aminte de ora de franceză din şcoală, lecţia cu mersu’ la gară, şi merge la primul francez şi-l întreabă cu coraj:

– Où est la ghier? (ghier – gară, s-o gândit el).
– Pardon? La guerre? întreabă franţuzul, uşor contrariat, că aşa îs ei, francejii, contrariaţi când aud asemenea cuvânt.
– Où est la ghier?
– Je ne comprends pas! Quelle guerre, zice francezu, că aşa îs ei, francejii, amabili, mai ales în Paris, şi mai ales dacă-s chelneri care îşi dau seama că nu ştii franceză.
– La ghier! La ghier!!!!!
– Desolé, moi…

Mere Beto’ la altu:
– Bonjur! Où est la ghier.
– Vous vous foutez de moi?
– Lasă mă fututu’, où est la ghier!!! Că fac pe mine şi mi-i foame şi vreau ţigări.

Al treilea mai că o vrut să-l ia la pălmi pe Beto’, că aşa-s francejii, foarte orgolioşi când e vorba de gările lor, sau de guerre. Di ce sunt ei orgolioşi, vă veţi întreba. Ei, la întrebarea asta nici eu nu ştiu să răspund. Poate numa Gugăl.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 17 comments

 1. Night-elf Reply

  Hihi! D-astea mai stiu si eu cateva. Spre exemplu, cum se cheama un avion francez plecat sa ajute niste englezi atacati in desert? “Mirage” :)) Sau, de ce i-a luat Germaniei 3 zile sa cucereasca Franta? Pentru ca ploua! :)))

 2. Mile Reply

  :)) Mah, ma dor falcile si bucile de ras. Spune si tu la lume cum l-am invatat eu sa bea tequila boom pe Betonel de o ajuns sa bea si berea cu sare si lamaie. Poate asa vor intelege oamenii in ce conditie era saracu in clipa in care o fo facuta poza asta la revelion :))
  PS Betonel rulz

 3. volent Reply

  ha!:))))))) atunci i-am gasit pereche cu una bucata pretina de-a mea, mearsa in tara vecina si prietena, la Varna , si intreband din doi in trei trecatori cu ceafa lata:
  Buna ziua, nu va suparati, nu stiti unde este balshoe magazin?

 4. Ana Reply

  Frumos…..
  Ti-ai schimbat si imaginea…
  Scuze dar nu prea am avut timp sa te urmaresc….,dar am aflat de la Sibiu ca te-ai innoit si am fost sunata sa vad dosul lui fina-tau….
  Iar Beto e haios ca de o0bicei…

 5. ania Reply

  boul ala cu mine vorbeste cumva? nu de alta, da mie imi place sa ma simt din oficiu 😛 fa e muma ta, smiley face

 6. Operabilus Reply

  Am și io un betonel din ăsta, care s-o dus la Hajduzsobozslo și o vazut ca in aquapark nu era nime. Și o întrebat-o pe domnuca de la intrare că “Meniunk… astăz… topogan?!”

 7. ania Reply

  ce bine ca au toti retardatii acces la net. prescurtari cu f sa adresezi spre ****!

  Nota Groparelui: noi, io si Groparu, nu prea permitem referiri la mamele tuturor. Mai ales ca toate sunt neste doamne.

 8. Ariana Reply

  Am ras mai tare decat atunci cand am citit Titanic vals. Mai dar tu esti talentat…

Leave a Comment

Your email address will not be published.