Stă aşa, puţin cam flască, la doi centimetri de coltul gurii, si imi atinge usor obrazul. Lunguiaţă, cilindrică, se bălăngăne voluptuos.

O atingi cu mâinile dornice, cu buricele degetelor înfometate, şi strângi uşor. Are o consistenţă ciudată, nu e nici moale, nici tare, deşi e mai mult tare decât moale. Unii ar spune că are exact consistenţa potrivită; alţii ar spune că ar prefera să fie mai tare, mult mai tare, şi să nu se facă niciodată moale: să simţi când o bagi în gură.

E uşor călduţă, şi e acoperită de o membrană fină, aproape catifelată, aşa de fină că dacă pui mâna pe ea parcă îţi e frică să nu o zgârii – mai ales dacă porţi inele sau ghiuluri. O iei cu grijă, o plimbi în mână, te joci o secundă cu ea, dar ştii că inevitabil o vei duce la buzele tale, şi de acolo pe limbă. Încerci să amâni momentul: întârzierea asta îţi măreşte dorinţa şi îţi provoacă o salivare uşoară, uneori de nestăpânit. Îţi e foame de ea, ştii că numai ea te poate satisface, orice alt înlocuitor e un surogat lamentabil, un ersatz, şi tu nu mai vrei să o schimbi cu altceva odată ce ţi-a ajuns în mână. Şi din mână, pe buze şi de acolo în gură. În gura ta, unde ai plimbat-o îndelung, sugând cu nesaţ cu limba şi obrajii de fiecare cută, de fiecare pliu, de parcă ai dori să îţi umpli cavitatea bucală cu aromele ei, şi te bucuri când o simţi aşa, zemoasă, cum eliberează în gura ta o herghelie de miresme care îţi îmbată papilele şi le ia la vals, şi ţi le şi gâdilă sub fuste când le vede aşa bete de poftă. Simţi cum din cerul gurii îţi picură stropi de la apa fierbinte din care tocmai a ieşit, stropi cu un miros şi un gust specific, unic.

Dacă eşti excentric, adaugă diferite uleiuri aromate pe ea: îi va spori savoarea. Când, în cele din urmă, beat de pofte, o presezi uşor cu limba de cerul gurii şi un pic, doar un pic, o zgârii cu dinţii, descoperi uimit că eşti în al nouălea cer, că simţurile tale sunt în supradoză, iar creierul este incapabil să mai gândească, căci dacă ar face-o, ţi-ai da seama ce greu ţi-ar fi în post fără soia asta rulată în formă de crevursti, cu aromă aproape naturală şi pe care ai pus un kil de muştar ca să îţi mai taie din greaţă.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 23 comments

 1. ametzitul Reply

  lasa mah postul asta…
  ori innebuneshti, ori ajungi poet 🙂
  una n-o exclude pe cealalta…
  P.S.: sau ajungi sa scrii pt. plaiboi sau penthaus…

 2. IepurasulAtomic Reply

  Eu n-am putut crede ca te gandesti la ce vroiai tu sa crezi ca noi credem ca tu te gandesti, decat daca ai fi fost fecioara. Si ultima oara cand te-am vazut in slipi(la Strand ma, hopsedatilor), ereai barbat. Pen’ ca n-aveai tzatze, nu te gandi la altceva. Da’ de compus ai compus-o misto, si eu clar nu mi-am dat seama despre ce-i vorba pana la final. Da’ pe de alta parte, n-am fost niciodata laudat pentru intelijenta mea.

 3. hadean Reply

  @catzaua:tu fată, şezi cuminte că dacă-ţi vede careva imaginea de pă fruntspicu blogului nu pupchi crenvuşţ cu muştar nici cu botniţa ataşată:+))

 4. Catzaua Reply

  @hadean: vrei sa te marai? :)) fa bine si prepara ceva yummy-bun si low-fat pentru Catzaua ta preferata 🙂

 5. hadean Reply

  ioi pantru o clipa am crzut că faci pe dominatrixu’ cu mine după care mi-o picat fisa la chow zun cel.huh.

 6. Catzaua Reply

  @hadean: i didn’t taste you yet. your food, i mean 😀 abia pe urma o sa decid daca are rost sa ma obosex sa te dominatricesc sau nu. :))

 7. Greuceanu Reply

  asha e mah…. asha e…. de cate ori imi vine sa ma cac pe mine de foame, stau si ma gnadesc “ca de unde dreaku’ sa ma kak’ daca n-am mancat”?! imi aduk amuinte de delikatesea asta scumpa ce-o caut amu in fiece supermarket la raionu'”articloe de post”, ca nici macar nu ie mancare., + de asta, de aia l-am urat pe Ceausescu, ca ne dadea salam cu soia! na amu’-i binie?! numa’ soia’i ok?!”

 8. Teo Fefe Reply

  ce tareeee 😉 !!!! nu am gasit niciodata o cale de a expune ceea ce simt… esti unul dintre cei norocosi ;)!!!! FELICITARI

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *