Via Hădean.

Io ştiu că e criză, şi e vară, da’ dacă donaţi nişte bănet din bugetul de bere şi ţigări unui copkil mai bolnăvior, sărăcuţul, jur că vă dezleg farmecele, blestemele, cununiile legate, vă scot argintul viu, vă vindec de beţie (asta numa’ dacă vreţi), epilepsie, impotenţă, boli de piele. Ce ziceţi, ne băgăm?

“V-am spus despre Alex şi despre comoara din burtica lui.” Comoara” asta poartă un nume teribil: CANCER.  Doctorii spun că speranţele-s puţine, că bătălia va fi grea, că…

Credeţi că nu ne-am mai bătut noi cu balauri de felul ăsta? Credeţi că ne sperie? De fapt… ne sperie, chiar foarte tare, dar ăsta-i un lucru natural. Natural e şi să vrei să lupţi, să vrei să trăieşti, să vrei să ajuţi, să mişti un deget. Asta încercăm să facem noi, să mişcăm un deget pentru băieţelul acesta. În plus, vrem să vă convingem şi pe voi să mişcaţi un deget. Cam atât de mult efort trebuie să faceţi, cât ai mişca un deget.


Vă aşteptăm Vineri, 17 Iulie, de la ora 20.00 în Irish and Music Pub (dacă sunteţi în Cluj Napoca), la un eveniment absolut umanitar, o strângere de fonduri pe care am îmbrăcat-o într-o tombolă cu premii. Preţul unui bilet de tombolă este de 5 lei. Premiile vor fi mai multe (de la mâncăruri gătite de mine special pentru câştigători, altele decât cele din meniu, până la beri ori obiecte pe care, apropo, le puteţi dona chiar şi voi). Andrei a vorbit şi cu Nicu Bendea de la Comedica, să vină să împrăştie oarece haz, o să încerce să adune şi alte momente care să mai destindă atmosfera iar noi, cu toţii (cât mai mulţi, sper) o să încercăm să adunăm cât mai mulţi bani (suma de care are nevoie Alex e enormă, 165 de mii de euro la prima strigare).”

Cei care nu pot să ajungă în Cluj până Vineri dar vor să ajute, o pot face depunând bani aici:

RON : RO31 INGB 0000 9999 0019 3771
EUR : RO85 INGB 0000 9999 0155 2157
ING BANK CLUJ NAPOCA SUCURSALA MARASTI
POSESOR CONT TATA: BRISC CLAUDIU MARIUS

Telefon Contact :

Tata (Claudiu):0744/538256
Mama (Ioana):0740/523918

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 8 comments

  1. Rasta Man Reply

    sugerat un timbilding in za same location. sper sa sa vanda tichete de “tombola” si dua ora 21

    sper sa iasa si timbildingu, si sa si facem o fapta buna.

    si vezi gropi ca vreau autograf

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *