În a 11-a zi de proteste, Groparu s-a dus la muncă de la 9 la 6 seara, apoi a ajuns acasă, a mâncat, a lălăit-o un pic de la oboseală și apoi a plecat la manifestație.

Cu taxiul, ca să ajungă la timp la cântarea imnului în piața Unirii, la 9 seara. Cât s-a putut, fie și numai pentru o jumătate de oră.

Și și-a și cerut scuze, în numele protestatarilor, de la taximetristul supărat că traficul se dă peste cap în Cluj în fiecare seară.

Și apoi a ajuns acasă și a-ncercat să vadă un film, dar la TV erau, ca de obicei, numai mizerii.

Și, în timp ce eu lucram/protestam în ziua de vineri , și tot în ziua de vineri PSD-ul se lupta din greu să mai tragă un tun de un milion de euro, să-l elimine pe Chirica de la Iași, să mai amnistieze niște membri din partid, băi Klaus, TU MERGI LA SCHI?

PE BUNE? LA SCHI???

Știi ceva ce nu știm noi? Ai făcut un blat cu PSD-ul? Ai asigurări de la Grindeanu că o să-și vadă de treabă? Îl ai pe Dragnea cu ceva la mână și a promis că se face băiat cuminte? A trecut tot PSD-ul la Oastea Domnului?

SAU AM RĂMAS CHIAR SINGURI ÎN LUPTA ASTA CU HOȚII CARE NE CONDUC?

Sâmbătă mă duc după copil sus în nordul României, apoi mă întorc seara și ies iarăși în piață. Tocmai la ceasul la care tu-ți întinzi cioantele obosite de la schiat la gura șemineului de la hotelul Sfântul Petru, cu un pahar de vin fiert între copite, eu voi fi acolo, în stradă.

Să-ți fie de bine, zic.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. alunelu Reply

  Pana mea, nu te-ai gandit ca poate avea rezervarea facuta de mai demult, ce, voiai sa piarda omul banii?

 2. FB Reply

  Mo, eu tot zic ca Maus nu-i the real deal. Ba chiar am ajuns sa ma contrazic cu nievasta pe tema asta. L-am votat ca avea calitatea de a nu fi Ponta dar nu-i destul. Acum iar l-a asezat istoria de partea safe a penisului si se catara pe protestele astea ca o veverita. Discursurile alea indelung repetate si tot prost interpretate, zeflemeaua, zambetele alea tampite, ca sa nu-mi aduc aminte de cusma pe cap in hora unirii sau paltonul pe plafonul masinii. Plus ca nu am lamurit-o nici pana acum cum e cu ghinionul ala care ne impiedica pe noi ceilalti sa ne luam si noi sase case cu banii jos.
  Nu stiu, nu zic ca-i la fel de naspa ca si restul dar cand il compar cu Ciolos…mo, ala mi se pare un om onest, respira seriozitate, profesionalism si bun simt.

 3. santamanta Reply

  avem in sfarsit un presedinte ca afara, care se duce la schi in tara, si daca-si rupe piciorul, tot in tara se opereaza.
  sau ce ar trebui faca? sa-l injure nonstop pe dracnea?
  care ar fi un todo- list de om de stat adevarat?

 4. Groparu Reply

  @ santamanta: sa iasă la televiziuni. Sa faca conferințe de presa. Sa scrie pe Facebook. Sa tina flacăra celor din strada aprinsa. Protestele se răsufla încet-încet, au reapărut pe FB pozele cu pisici si bebeluși, iar cei care inca îndeamnă la protest sunt văzuți drept ciudați. Si, in perioada asta, in loc sa arate ca-i pasa, Klaus isi ia o zi libera si merge la schi. Oare numai mie mi se pare deplasat?

 5. Aurelian Reply

  Ha ha ha! Tare asta cu operatia in RO! Poate o atela sa tina piciorul drept cateva ore pina la Viena! In RO nu exista performanta in sanatate din cauza formulei tampite din constitutie ca statut are grija de cetatenii ei! Fara sa precizeze criteriul de performanta. Sunt domenii in sanatate unde nu sunt doctori care sa faca operatii din cauza ca au plecat , fiindca vor sa faca performanta si nu pot in RO. Rezolvarea este simpla. Legea asigurarilor private de sanatate. Astfel o sa apara concurenta pe piata de sanatate si am avea si noi centre de excelenta in sanatate. Poate ca ar fi bine ca protestele civice sa continue dar si cu alte cereri nu numai cu jos labele de pe codurile penale.

 6. ioana s Reply

  si mie mi se pare deplasata situatia, la fel cum mi se pare ca mai avem un pas si ne intoarcem de unde am plecat cu aproape 30 de ani in urma. Suntem intr-un rahat mare de tot, din care chiar nu vad o iesire, pentru ca suntem putini care iesim si protestam, iar problemele sunt cat se poate de multe: in sanatate, invatamant, asistenta sociala, legi date aiurea, cenzura, urmeaza administrator unic pentru toate fondurile statului si gata. Eu zic, ca in maxim 5 ani, nu o sa mai fim prin Romanica nici unul dintre care stam acum in frig si cerem schimbare.

 7. Atti Reply

  Gropare, e normal sa se rasufle protestele. Si nici nu o sa reapara lumea pe strada pana nu trozneste Dragnea miscarea cu suspendarea presedintelui.

 8. super_fotbal Reply

  Daca se duce la schi, bunicamea il ia la trei pazeste ca de ce se distreaza. Daca iese la tv bunicamea il ia la trei pazeste ca vrea sa isi faca el guvern cu Ciolos Soros, intre noi fie vorba habar nu are care e care.
  Asa ca ce sa faca si omu se duce la schi, macar nu isi rateaza viata.

 9. Groparu Nemernic Reply

  @ FB: amu, la treaba cu zeflemeaua nu prea-s de acord – omul are pur si simplu un zâmbet antipatic. He does not know how to politics, nu stă-n oglindă când se bărbierește să-și studieze grimasele.
  @ Aurelian: aia ar fi o treabă, cu sănătatea la privat… trist este că și acolo, la clinicile private, e mega aglomerație, te programează peste 2 luni, de multe ori.
  @ ioana s: eu nu prea am planuri de plecare. Din cauza asta și sunt așa de vehement, pentru că-mi pasă unde trăiesc anii de pensioară.
  @ super_fotbal: amu e o treabă, când ești președinte parcă nu prea te mai poți ascunde.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *