1. Io, deci, tin post.

Da’ voi nu, ca vă văd cum nu ştiti decât cum să pacatuiţi mai mult şi mai tare şi mai lung şi mai gros – ceea ce e OK, că cică Dumnezo ne iartă.

Dar io, dacă nu aş posti, aş mere la Ziua lu’ Petrică Irlandezu’, să traieşte naşa mare. In Irish Pub, mo, in Irish Pub, la Cluuuuuj. Eveniment sub înaltul patronaj al lui Crivăţ, hyperlinkuit mai sus. Şi fincă găteşte Hădeanu carne, e clară treaba că Dumnezău va trebui să-mi ierte şi regretele mele ocazionale bicisnice că ţin post.

Şi sper ca nici să nu mă ieie cu din elea cu “Gropareeee, io iert, da’ nu uit!”

2. Julius Constantinescu (il ştiţi, îi copkilu’ ala care scrie mai frumos decât arată, spre deosebire de mine, asupra căruia lumea încă nu s-a hotărît ce e mai hidos la mine, scrierea, aspectul sau ambele) s-a hotărât în sfârşit să publice cuvinte pe net într-un blog colectiv, în rândurile căruia pot spune cu falsă modestie că voi publica şi eu. Da’ mai încolo, buey, bine? Ca amu e criza. De timp, of cors, că de bani – is in criza de când m-a născut.

Deci: www.dailycotcodac.ro. Restu’ e plăcere!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 12 comments

 1. Groparu Reply

  Ai, mo! Pai stăm intr-un haştetepeu? Ce fel de oameni suntem noi, şi mai ales – ce fel de femei vrem?

 2. deci,totodată... Reply

  mă drăguţule , bine-mi pare că trecuşi repede de “cum să insulţi un bărbat” , că mă vedeam nevoit să te pizdui (accent pe primu’ i !), că aşa şi ceva io nu accept !

  (şşşş , zîc şi io aşa , să nu zîcă lumea că-s bleg … că măi e cîte unu , da …!)

 3. DrLyana Reply

  Sau mai bine spui un Doamne iarta-ma si te distrezi si tu o seara? Ca e mai pacat sa poftesti… 😀

 4. hadean Reply

  deci bă! ejti cel mai tare căpos din lume. cred că şi dacă nu s-ar fi gătat coastile pă când ai ajuns tu în pub, nu te-ai fi atins de iele :-)(nu la coastile lu’ Adam mă refer, că alea nu să gătasără şi de alea te-aio atins).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *