1. Vă era dor de-un Daily Cotcodac? Io-te! Julică rătăcitoriul dă în gură la jidovi.

2. Dacă nu aţi văzut eclipsa de marţi, uite aici poaze trimise de prekinul Konskriptor. Nu, n-o orbit, deci se vede treaba că tot scandalul cu eclipsa e o minciună de sorginte felix-băsesciană. E drept că s-o uitat prin dischete la nevasta soarelui care-i astupa gura, aşa cum face ele, nevestele, de regulă. Dacă sunteţi mai tinerei şi doriţi să aflaţi mai multe despre cine sunt dischetele şi ce vrea ele, căutaţi “floppy disk” pe google.

[nggallery id=2]

3. În perioada în care voi pârleaţi porci de Ignat, Groparu era publicat în capitala lui culturală europeană natală. Când l-o citit, că am făcut astfel încât să-i parvină şi ei un exemplar, mama o zis: “mda…” – şi atât. N-o condamn, că pe vremea ei era ilegal să faci avort, şi nu s-o riscat.

4. Io-te un blog pe exact tema pe care am început şi eu, amu o mie de ani. Şi uite ce bine am ajuns! Însurat şi fără dezlegare la beri (aici, Groparu oftează ruşinat; “Gropare, dar ştii că poţi merge când vrei la bere cu prietenii!” îmi va zice Gropăreasa. “Trebuie numai să ai răbdare până împlineşte Gropărelul 18 ani, că aşa ne-am înţeles, nu mai ţii minte?”).

5. Am apărut într-un calendar cu bloagheri. Ha! Mi-am şi comandat două bucăţi.

6. Ţineţi minte postarea asta? Ei… am schimbat bara spate, şi azi-dimineaţă s-o mai băgat unu în curu meu. Şi amu bara spate e mai varză decât a fost ea în toată existenţa ei efemeră de trei săptămâni.

FOOOOOOOCK!!!!!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 14 comments

 1. Mortyse Reply

  Foarte tare poza de calendar, Gropare! Misto si articolu’ : trai-tz-ar mintea aia de lingvist! Si bravo baietilor aia faini de la Turnu Sfatului ca te-o lasat sa “tuni” in gasca lor!
  In alta ordine de idei, vreau si io calendar, da numa’ foaia cu tine, ca-i cea mai faina!

 2. Alina Reply

  Repara bara si monteaza-ti carlig din ala de tras remorca. Garantat nu mai intra nimeni in tine! Bafta!

 3. Groparu Reply

  LMA si tie, mo! Da’ n-am ce face, daca si ala din fata mea pune frana brusca io nu prea am de ales.
  Noroc ca nu m-am bagat si eu in ala din fata.

 4. ion ion-romanul care nu face politica Reply

  Ai suficiente carlige.Ce ti-ar trebui tie e foto popa ce tocmai trecu pe la tine.Se aplica pe geam spate cu vorbele dulci”te blagoslovesc daca te ating”. 😀

 5. Zamfir Reply

  Erata: ăla nu ţi-a intrat în cur, ci, în spatele maşinii. De-ţi intra în cur … nu aveai harcea-parcea bara, ci, … poponeţu’! Alt năcaz să nu mai ai tăt anu’! Salutări de la ulise!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *