Cât e plecat el după pempărşi, Groparu m-a lăsat pe mine să-i şterg blogu’ la fund. Şi fiindcă blogul lui e foarte citit în Ardeal, avem un text cu moldoveni – normal, fiindcă, după ardeleni, ei formează cea mai mare comunitate din Ardeal.

Ca să nu ne mai acuzaţi că inventăm ştiri cu moldoveni (deşi, logic, dacă aveam atâta imaginaţie, ce vedeaţi pe coloana din dreapta, sub „Echipă”, pe DC, ar fi fost lista ultimilor câştigători Nobel), vă supunem atenţiei două cazuri petrecute în acest week-end în judeţul Iaşi.

În primul caz îl avem pe George P., de 18 ani, ieşit să ia puţin aer în curte. Nu o să ghiciţi niciodată ce avea în mână, aşa că vă spunem noi – o cutie de bere (v-am zis că n-o să ghiciţi; ştiam că o să răspundeţi „o sticlă de jân” sau „un par”). Cutie pe care a sprijinit-o la un moment dat de un panou electric şi s-a mai trezit abia pe patul de spital, întărind încă o dată ceea ce Eftimie repetă de ani buni la Ceasul rău, şi anume că băutura nu trebuie lăsată din mână, că nu se ştie ce se poate întâmpla. (Continuarea o puteti citi pe Daily Cotcodac… )

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 8 comments

  1. ardeleanu' Reply

    apropos de culoare: cred că o să-și schimbe ungaria culoarea națională de la verde la căcăniu; nu că ar avea de ales.

  2. tonya Reply

    nho hai mai ardelene ca de cand te caut. postul cu moldovenii e vechi, l-am citit ieri de pe blogul DC :mrgreen:

  3. Mihai Ursu Reply

    Uai gospodari, uăi! Da’ ci, tu nu ştii? La Moldova nu ni plaşi cutia di bieri! Noi biem din sticlî, uăi! Aşia nişi nu erau moldovani adivaraţ, dacî s-o spurcat la aluminiu. Dacî beiau şî iei din sticlî, cum îi tradiţia noastrî sfîntî, acuma ierau fierişiţ, la crîşmî, nu la urjenţî!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *