Se strânge cercul, dragi prieteni! Se strânge, deja tot mai multe cazuri apar, nici măcar nu mai are rost să scriu când apar pentru că deja au devenit prea banale.

Unul din cele mai recente cazuri – un tovarăș și prekin din orașul nievestei, din Nordul Sălbatec. Habitatul omului este într-o zonă în care relațiile interumane au rămas la fel de secole, ca-n comunitățile Amish (sayonara, orășenilor care muriți și vă uită neamurile cu săptămânile prin apartamente până vă stafidiți!), nu-i poți opri pe oameni să nu meargă la tăiat de pui la cumătra și astfel să transmită virusul! Oamenii ăia oricum or văzut ei grozăvii mai serioase decât pandemia asta, mai ales că-n zona aia toată lumea are cel puțin un verișor în pușcărie (v-am mai zis, nievastă-mea are doi).

Și no… vorbim cu tovarășul-prekin după șocul inițial și discutăm despre cum să-și facă el viața mai ușoară în izolare la el acasă în casă. Și ne zice:
– Băi, deci… și așa stau lângă pădure, deci ca să n-o iau razna mă iau și mă duc pe dealuri și pe munte. Singur, nu infectez pe nimeni, mă mai reculeg și eu.
– Mo… îi zic eu, grijuliu. Poate ar fi bine să-i zici și tu nievestei cât stai, unde mergi… știi tu, dacă te ia o criză de tuse sau dacă o iau plămânii la deal și nu mai vii, să poată trimite după tine!
– EȘTI NEBUN?!?!?! Vrei s-o învăț greșit? Și ce mă fac după pandemie, să trebuiască să-i dau mai departe raportul unde merg, cu cine sunt, cât stau, de ce nu vin acasă? NICI GÂND!!!

Omul are ffff mare dreptate, sincer vă zic.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

  1. Attila Reply

    Stai. Că mi-am primit-o și eu de la consoartă. Stăm și povestim despre lume, ce și cum în continuare, ea cu o părere, eu cu alta. La un moment dat mi-o servește: bărbatul are dreptul la opinii, dacă le are în tăcere 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *