E a doua postare cu bărci pe săptămâna asta, o fi ceva-n aer, nu știu, poate mi-i dor de ceva concediu sau poate chiar trebuie să mă pensionez, habar n-am. Dar acum vreo 2 luni de zile am văzut prin Cluj niște oameni extrem de fericiți, rânjeau fasolea dintr-un Someș atâta de rece de zici că era luna iulie în România, cu 11 grade temperatură seara, se distrau și dădeau la pagaiele alea ca apucații și tot numa’ râdeau ca apucații iară și iară.

Și m-am uitat la ei îndelung și mi-am ros nițel unghiile de invidie, las’ că vedeți voi într-o bună zi, ce, io n-oi putea să-mi iau așa ceva? Ha? Și eu o să fac mai mult decât ei, că o să-mi iau caiac și o să mă duc să și pescuiesc cu el, și o să fiu mai tare decât ei, că eu nici n-o să prind pește.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

 1. Remus Reply

  mi-ar placea sa aduc un vapor pe somes in zona podului garibaldi.
  ma intreb cnad o sa vedem primul jetski.

  • Groparu Nemernic Reply

   Aha, deci nu-s singurul care visează la un restaurant cu fructe de mare amarat în zona Garibaldi. OK, poate un pic mai în amontem, să nu-ți dea eșapamentele niște damfuri peste scoicile Saint Jacques.

 2. Bubu Reply

  Nu-i invidia. Nu-s asa de stabile pe cat par. Trebe o tzara de antrenament. Risti sa te rastorni si sa ramai fara scule de pescuit. Sau ma rog, fara alea nefixate.
  Belly boat in schimb…

  • Groparu Nemernic Reply

   Și dacă îți iei un caiac cu chilă din aia mare, nu câștigi stabilitate? Vorbesc de pescuit în ape dubașe, relativ superficiale (1 m) dar cu multe fiorduri/golfulețe, unde trebuie să intri după pește.

   • Bubu

    Poti sa iti pui outrigger/e. Atunci sunt stabile. In rest, sunt stabile daca ai experienta cu ele. Si cei cu experienta invata si practica eskimo roll. Pt. ca la un moment dat tot te rastorni. :)). Nu vreau sa te descurajez. Dimpotriva. Numa nu iti pune sculele in kayak din prima zi.
    Sau poti incerca o canoe. E mai stabila pentru ce vrei tu.

 3. Alex C Reply

  Salut, au un club, o pagina de facebook sa ii intreb una alta?

  Vreau sa ies cu caiacul pe somes. Vara trecuta am observat cu orele toate pragurile. Inca nu am avut curaj/companie sa imi dau drumul. Am caiac dublu, gonflabil, insa din material de-ala de se umfla ca betonul, nu cauciuc de colac de la Decathlon. Ca si experienta, am fost cu el doar pe mare. Plus canoe de inchiriat pe Cris. In rest lacuri.

  Mno, vreau sa stiu traseul ce l-au urmat. Mersi

 4. Shoric Reply

  Caiaciştii era refugiaţi sirieni şi rânjeau fasolea pentru că credeau că au ajuns pe Rin în Germania 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *