Mâna sus cine vrea să fie altcumva decât acest cincuagenar norvegian simpatic!

Nici o mână? Vă-nțeleg perfect!

Uitați și voi! În inima sălbăticiei, făcând baie în apă înghețată și prostindu-se ca un copil de 9 ani înainte de inventarea tabletelor! Cu gura pe vodcă din aia de-a lor, navigând temerar pe patine, cu o întreagă țară imensă și înghețată de explorat pe uscat, pe gheață, sub gheață și pe apă!

Și apoi să mai bagi și câte-o baie-n apa cu iceberguri; și-apoi iar un șnaps! Ca să nu mai zic de săriturile alea de Nadia Comăneci, că nu cunosc mulți de 20 de ani care le pot face, și nenea ăsta are peste 54, că m-am interesat! (vezi clipul al doilea de mai jos)

Ce să fac, guilty pleasures, sunt născut iarna, ador frigul și mă uit fascinat la ce face omul ăsta, că mi-a mers la inimă; enjoy, că ăștia ca el nu sunt prea deși pe lume.

PS: Robert D., toți norvegienii sunt așa?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 8 comments

 1. Ela Reply

  L-a inzestrat natura cu ficat din béton armat, 3 pancreasuri si cetatenie norvegiana. Bravo lui!

  • Groparu Reply

   Primele două nu vin la pachet cu a treia? Întreb pentru un prieten.

  • Remus Reply

   nu exista.
   e o bravura.
   tot cedeaza ceva la un moment dat!
   si mercedesurile se strica! luati aminte! ( de aia mai nou, alea mici, au motoare de Renault)

   Imi aduc aminte de un banc:
   si mosule, care este secretul de arati asa de bine?
   – pai pe zi: 4 beri la 2.5, 1 kil de vodca, 7 hamburgeri si 3 pacheted e tigari!
   wow, fascinant! Dar cati ani aveti?
   – 36.

 2. Robert Reply

  Unii. Sport fac majoritatea. Dar astia de 50+ is la varsta la care isi iau masini sport si alearga dupa pipite de 18. Fac triatloane, tour-de france-uri, ironman-uri…

  • Groparu Reply

   A, e OK. La noi se gândesc cum să se angajeze la stat și să-și ia 11 luni de concediu medical.
   De unde știu? Păi la asta mă gândesc eu zi de zi 😀

   • Robert

    Da’ n-am zis nicaieri ca au pofta de munca mare :)). Tinerii cam viseaza sa fie pensionati medical. Ung ufør si trai pe vatrai in thailanda daca se poate.

 3. neamtzschantz Reply

  videourile sint un pic confuzante. norvegienii au una din cele mai restrictive politici de alcool din lume. ei au voie numai o cantitate limitata de alcool pe luna (e vorba de alcool peste 4.8%). ei pot cumpara alcool numai de la niste magazine speciale numite vinmonopolet, care sint deschise numai pina la ora 18 in zilele lucratoare si pina la ora 15 simbata. asupra berii pina la 4,8% care se poate cumpara si din supermarket, decide consiliul local daca si sub ce forma poate fi vinduta. dupa ora 20 nu se mai vinde bere nici la supermarket.
  preturile la alcool sint exorbitante, orice alcool costa cel putin de 5 ori mai mult decit in germania. norvegienii cumpara alcool de la turistii straini pe sustache context in care turistii sint numiti “fratii nostri dulci”.
  berea lor e o porcarie nebaubila, iar berea germana de calitate gen bittburger sau jever sar de 5 euro pe sticla in supermarket.
  daca nenea asta isi procura bautura legal si bea cit apare in video atunci isi da tot salariul pe bautura, avind in vedere ca e doar un vopsitor normal, deci cu salariul cel mult mediu.
  a, si mai e ceva norvegienii nu au voie sa bea in public ci numai in spatiul lor privat.
  prima data cind am fost in norvegia, ca student acum foarte multi ani am trecut (cred ca ilegal) cu doua lazi de bere, zece sticle de vodka ieftina si 20 de sticle de vin foarte ieftin si din vinzarea lor mi-am facut un concediu de superbelfer.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *