1. Daily Cotcodac – versiunea 2.0 a ziarului online a apărut pe print, după un chef de pomină azi-noapte, că-mi vorbea Julius cu multe vocale fără sens la telefon. Dacă doriţi să vă râdeţi mai mult ca pe blogurile cu ştiri despre Huidu, puteţi descărca versiunea electronică aici.

2. Matei Psatta (probabil cel mai promiţător tânăr PR-ist din fosta provincie romană Dacia Felix) a scris un articol în care vă roagă să-i daţi feedback. Despre el însuşi. Despre blogul său însuşi. Despre orice vreţi voi, numai să fie despre el însuşi şi despre blogul său însuşi! Pls scriţi ms.

3. Mâine are loc, la Cluj, o noua ediţie a Vodafone Business Club, conferinţa dedicata comunitatii de afaceri din Cluj. Invitaţi speciali – mega campionul olimpic şi mondial Ivan Patzaichin şi ueber tăticul SMURD, Raed Arafat, omul care a salvat mai multe vieţi decât, poate, orice alt român-libanez-sirian-primăvara-arabă. Deci  miercuri, 19 octombrie, la ora 10.00, la Grand Hotel Italia, la noi în oraş. Detalii – la Manaf.

4. Oraşul Cluj al nostru a reuşit să propună nu mai puţin de trei (3) proiecte faine pentru Pepsi Refresh (v-am mai zis – 20.000 dolărei pentru o idee care va zgâlţâi oraşul din temelii). Acestea sunt, în ordine cronologică:

Lorand Roland: o grădină Zen populată cu nimfe în care să Zen-uim, să citim şi să ne simtem buddhist de bine;
Radu îşi doreşte o platformă de prim ajutor pentru turiştii care turistuiesc în Cluj, să nu se mai uite la noi urât când le spunem “Nem értek románúl!”
Olteanu nostru din Ardeal vrea un oraş grădină, cu balcoane cu copaci şi clădiri cu iederă. Şi verdeaţă. Adică să îţi pui mărarul în ciorbă de-a dreptul din stradă!
– Update: Mihăiţă vrea să schimbe interfaţa neprietenoasă a Casei de Cultură a Studenţilor din urbea noastră.

5. Toamna asta voi fi vorbitor la nu mai putin de 5 evenimente de online. Primul va fi anuntat de TVDeCe mâine. Şi da, e pe bune. Plus că-i foarte fain.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 8 comments

  1. Groparu Reply

    Daca dai click pe linkul din postare, il vei primi in format .pdf. Apoi tot ce-ti mai trebuie este o imprimanta.
    Si un ctrl+P.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *