– Plm, nimic nu faceţi bine! O gaşcă de incompetenţi! Incompetenţi! M-am săturat de voi! Cum dracu’, Doamne iartă-mă,  vreţi să gătiţi carne grasă fără sos roşu!?!?!?! Cum? E un sacrilegiu! Nu aveţi un gem mai acătării pentru un sos de grătar, smântâna s-a acrit, frunze – plm, v-am zis să luaţi din Carrefour patru legături de mărar! Patru! Nu mă interesează că nu aveţi Carrefour în jungla asta, nu mă interesează! Faceţi rost! Io nu vă pot da indicaţii de gătit în condiţiile astea! Nu aveţi nici măcar wok sau tigaie antiaderentă…  sunteti varza! VARZA! Unde este gorgonzola? Cuişoare, năut, lămâiţă, ragu, praz, hasmaţuchi? Aţi auzit măcar de hasmaţuchi???

– Bă… da’ io-mi şi bag pwla! strigă Susilo Sukarnoputri, îndreptându-se către ieşirea ţarcului unde erau prizonieri Hădean, nevastă-sa şi Răzvan Marc. Io mă fufu! Nu-mi mai trebe români gătiţi să-i mâncăm până mor, că ui la ei, îs plini de fiţe! Ui! Nu ne lasă să-l gătim cum ştim noi de veacuri, că el vrea să fie servit cu sos beşamel şi fezandare cu măsline, pe nevastă-sa o vrea cu rozmarin şi degetele de la picioare făcute lasagna, şi pe Răzvan Marc nu concepe să-l halim altminteri decât cu orez multicolor, oţet balsamic şi ghimbir! Da’ io-n viaţa mea nu am auzit de canibal care să stea ore-n şir până să guste un antebraţ, măcar! Plm! Io plec în junglă, mai bine mânc un vierme de bălegar de muflon indonezian decât să-l aud pe ăsta că-mi turuie ore-n şir că habar nu am să gătesc carnea!

Deci Adi Hădenii or plecat în Asia, sperăm să nu ni-i pape canibalii.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 16 comments

 1. Ionut Reply

  eu imi imaginez canibalii ca niste chestii mari si negre cu os in nas nu mici, galbeni si cu ochii oblici, dar tine de interpretarea autorului, nu!? 😀

 2. nonick Reply

  Just googled “Susilo Sukarnoputri”. Si Susilo, si Sukarnoputri sunt fost presedinti indonezieni. Si sunt sigur ca nu-i coincidenta. 🙂 Ne creezi conflicte diplomatice, Gropare!

 3. ardeleanu' Reply

  Gropare, la canibali o ajuns criza? Că dacă nu poate mai au o șansă românii noștri duși acolo.

 4. scorpio Reply

  Eu nu pot decat sa ii urez spor la cautat informatii si sa vina cu un munte de noutati culinare.. 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *