Adi Hadean prin Asia

– Plm, nimic nu faceţi bine! O gaşcă de incompetenţi! Incompetenţi! M-am săturat de voi! Cum dracu’, Doamne iartă-mă,  vreţi să gătiţi carne grasă fără sos roşu!?!?!?! Cum? E un sacrilegiu! Nu aveţi un gem mai acătării pentru un sos de grătar, smântâna s-a acrit, frunze – plm, v-am zis să luaţi din Carrefour patru legături de mărar! Patru! Nu mă interesează că nu aveţi Carrefour în jungla asta, nu mă interesează! Faceţi rost! Io nu vă pot da indicaţii de gătit în condiţiile astea! Nu aveţi nici măcar wok sau tigaie antiaderentă…  sunteti varza! VARZA! Unde este gorgonzola? Cuişoare, năut, lămâiţă, ragu, praz, hasmaţuchi? Aţi auzit măcar de hasmaţuchi???

– Bă… da’ io-mi şi bag pwla! strigă Susilo Sukarnoputri, îndreptându-se către ieşirea ţarcului unde erau prizonieri Hădean, nevastă-sa şi Răzvan Marc. Io mă fufu! Nu-mi mai trebe români gătiţi să-i mâncăm până mor, că ui la ei, îs plini de fiţe! Ui! Nu ne lasă să-l gătim cum ştim noi de veacuri, că el vrea să fie servit cu sos beşamel şi fezandare cu măsline, pe nevastă-sa o vrea cu rozmarin şi degetele de la picioare făcute lasagna, şi pe Răzvan Marc nu concepe să-l halim altminteri decât cu orez multicolor, oţet balsamic şi ghimbir! Da’ io-n viaţa mea nu am auzit de canibal care să stea ore-n şir până să guste un antebraţ, măcar! Plm! Io plec în junglă, mai bine mânc un vierme de bălegar de muflon indonezian decât să-l aud pe ăsta că-mi turuie ore-n şir că habar nu am să gătesc carnea!

Deci Adi Hădenii or plecat în Asia, sperăm să nu ni-i pape canibalii.

16 lovituri, dă-i și tu!