A treia zi: deci ce sa va mai zic, azi era să-mi crepe capul: am auzit pe pârtie Gangnam Style in germană. Pocăiți-vă, sfârsitul este aproape!

Asta v-am pus-o pentru ca nu mi se pare normal sa sufar singur, iar nievasta nu e aici ca sa o chinui pe ea, ca de obicei.

Azi am fost pe pârtie si am facut vreo 200 de poze, din care am selectat vreo 30 pe care le voi pune pe Facebook alaturi de altele, să vă râdeti de antitalent. Mi-i dor de ai mei, asa ca toata ziua am vanat copii pe partie. Partea faina este ca aici la noi in Austria in momentul in care pasesti pe partie, esti de acord sa fii fotografiat in scopuri de suvenir sau de marketing. Asa ca pregativi-va pentru poze cu copii nemti!

Momentul sponsorului: Tabara de Fotografie pentru Bloggeri, ediția a treia, este un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Neola, HotelKehlbachwirtDomeniile Vînju MareHotel Continental Forum OradeaOpelși Anagrama.

Continuăm: blogul groparesc nu mai afiseaza comentariile in versiunea full, mi-o va repara doctorul de blog mintenas. Intre timp, insa, pana mai invat eu ce fel de spaghetti este si fotografia asta, vreau sa va prezint un blog care este exact asa cum trebuie. Din punctul meu de vedere, asa trebuie scris un blog in 2013. Si de catre asemenea persoane. La cel mai recent Din on in off TeVeDecist, domnul profesor Daniel David spunea ca este timpul pentru intelectuali sa intre mai des in spatiul public, altfel riscam sa fim devorati de tabloidizare, divortul familiei Banica, vezi aici, soc si groaza. Pentru ca, cu relativ putine contraexemple, e greu sa gasesti un blog “greu”, de calibru, in blogosfera romaneasca – si aici ma refer, in primul rand si fara modestie, si la pițifelnicul meu blog.
Ce imi place la Dan Alexe: tonul vocii, faptul ca omul stapaneste foarte bine domeniul in care scrie, temele de actualitate (daci, ba, daci), abordarea comentariilor, faptul ca l-am “agatat” pe Facebook direct cu per tu (la urma urmei, o aroganta neavenita din partea mea) pentru elogii (m-am hotarat sa comunic oamenilor atunci cand fac treabă bună) si mi-a răspuns fără a se simți lezat de acest lucru, erudiția sa indiscutabilă, faptul că dă impresia unei imparțialități atât de rare in media românească, faptul ca sansele sa se angajeze intr-un scandal, intr-o cearta intre nebuni sunt minime… si intreg feel-ul scrierii sale. Toate astea fac sa paleasca punctele slabe despre care va tot spunem pe la conferinte de Social Media, cum ar fi numele (poate) mai putin inspirat al blogului, faptul ca nu are “brand name” si domeniu, temă originala, pluginuri de Twitter si Facebook etc. Lectura placuta!
Semnat, tanar fotograf amator, Groparu aproape senior.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. Anonymous Reply

  Io nu dau play 😎 nici sa ma impusti :P. Apoi ma tot gandii – ca daca ii asa de fain la voi colo in Austria aia – ce ar fi sa ne faci o invitatie ? :mrgreen: .Ca noi vinim cu purcel cu tat si ni-l gatesc aia acolo. Da numa de sambata incolo ca atunci ii facem de petrecanie. Cum cui? La porc. 😥

 2. Florin Grozea Reply

  Scrie bine, la prima “citire”, l-am introdus în Reader să văd dacă mă prinde. La mine în listă intră mulți și iese mulți săptămânal, încerc să am surse sănătoase pentru creier și informare și divertisment.
  PS: mi-e dor de un ski… :-/

 3. Anonymous Reply

  Asa e Gropare,trebuie sa iesiti de dupa blocuri si sa va faceti auziti.Seba

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *