– Și, merge taximetria?
– Apăi așa și-așa.

Nici un taximetrist nu se laudă.
– Dar or fost vremuri când o mers bine, nu? Adică știu oameni care și-au luat casă din taximetrie.
– Aaaa, da, o mers. Știu că mergeam măcar o dată pe săptămână la restaurant cu familia.
– Aaa, fain! zic.
– Da, și odată… odată merg la restaurant, și aud ceva gălăgie dintr-un separeu. Și chelnerița era în priză, nu răzbea să meargă la cheflii cu butelii de vin și mâncare… și… n-am văzut până n-am mers la toaletă, și-am aruncat un ochi acolo, din mers…
– …
– Și ghici cine era acolo!
– Cine? zic.
– Păi, Ghiță Funar.
– Mno! zic.
– Da, da’ nu era singur.
– Păi cu cine mai era?
– Dacă vă zic n-o să mă credeți! Era el, cu consilierii PRM, și cu consilierii PSD și UDMR. Dadada! Cu ăia de la UDMR, râdeau, se distrau și beau împreună de zici că erau prieteni de-o viață.
– Mno!
– Da! La televizor și prin presă și ședințe se înjurau pe față, și când colo, la birt, ei erau cei mai buni prieteni. Vă dați seama ce gunoaie de oameni?

Mno, brace yourselves, o-început campania electorală, să vedem ce mizerii ne fac să regretăm că n-am imigrat încă în Somalia.

Votam gunoaie
Singura poză care descrie 100% sigur starea lucrurilor din perioada asta: suntem la gunoi

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. Nemultumitu' Reply

  ‘Ai de capul meu… sa vezi rauri de lapte si miere pe strazi ! Nu ne ramane decat sa prindem cate un caine, cu covrigi in coada, of course… Asta viata !

 2. super_fotbal Reply

  Am si eu o mica problema, ma tot intreaba un coleg d-asta din corporatie ce sa manance in romania. Vine in cluj si desi i-am zis ca nu am calcat pe acolo tot insista. Caut pe internet un restaurant cu meniu si nu gasesc unu in care sa ii arat o mamaliga. Imi poti da si mail daca crezi ca e necesar, stiu ca pot cauta pe google. Multumesc.

 3. Groparu Nemernic Reply

  @ super_fotbal: pentru bucătărie ungurească delicioasă, musai Myko pe Clinicilor. Pentru papa românesc, Hanul Dacilor (ar mai fi Casa Ardeleană, de la Sora, dar ultimele dăți, amu ceva vreme, nu m-o dat pe spate – am auzit însă că au schimbat bucătarul) și mai ales Casa Maramureșeană – papa tradițional, ca-n Maramu’. Pentru papa fancy (și la gust, și la buzunar), Baracca.
  Mai zic?

 4. boemul Reply

  mi-aduc aminte cum acum ceva ani l-a căutat udemereul pe secuiul de-i vecin unchiului meu să-l roage să candideze la consiliul local. se pare că nu găseau candidaţi. deh, nu-s prea mulţi maghiari în Giurgiu 🙂

 5. Groparu Reply

  @ un om: nu am mai fost acolo de anul trecut… dar tind sa cred, la ce mese pline aveau, că nu va da faliment veci pururi! Amu-i spune Păstăioase, din motive care-mi depășesc puterea intelectuală, dar toată lumea o știe de Vărzărie.
  @ super-fotbal: Le General… apoi aproape orice birt din Piața Muzeului, apoi Flying Circus, Atelier, Insomnia.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *