1. Un prieten a lansat nonsmokingromania.com, ca să afli unde să ieși în oraș și să nu miroși ca o cabină de fumat din aeroport când vii înapoi acasă. Cauți birturi și crâjme pe strada pe care te afli sau întrebi aplicația dacă barul, biblioteca sau centrul cultural X este pentru nefumători sau nu. Simplu și fără miros! PS: Poate face și un app, ce zici, Matt?

2. S-a lansat aplicația “Felicitaro“, prin care poți trimite felicitări din poze făcute de tine, direct din telefon. Da, chiar și cu mecla ta. Mergi la Calafat, faci un selfie cu PET-urile de pe Dunăre și îl trimiți ca o carte poștală la mami, să se laude ea la prietenele ei cu ce băiat realizat are. O vedere costă 1.8 EUR – printat, timbrat și cu tot cu plic, să nu râdă diriginta poștei de ce urât ești, Gropare. Mai multe, pe Tedoo.

3. Dacă nu aveți abonament la Vodafone din ăla care-ți dă Zonga gratis, încearcă Yusic (nu cred că este disponibil pe Google Play). Mai dă gherluțe și nu poți urca un playlist deja definit în YouTube, dar îți poți face o selecție decentă de manele în funcție de momentul zilei – muzică de duș, de ședință sau de dentist. Eu îl folosesc când mai ies la alergat ca să nu mor înghețat că iar m-o dat nievasta afară.

4. V-aș mai scrie despre Virtual Cards, tot ceva aplicație românească în care-ți pui absolut toate cardurile de fidelitate de la absolut toți petromii și corele, dar nu mi se mai încarcă de o lună de zile, și mi-e frică să îi dau delete, că poate pierd deja cardurile deja inserate; așa că aștept un update și între timp pierd promoții la greu.

Da’, mă rog, poate la voi pe telefon merge.

IMG_1294

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

  1. Copilu Minune Reply

    Eu ma gindesc sa lansez o aplicatie de tranzactionare a bonurilor fiscale tombolizabile. Adica un soi de casa de amanet virtuala, consignatie, bursa, gen.
    Nu prea stiu programare, de fapt nu stiu deloc, dar nu vad de ce ar fi un impediment. Eu voi fi seful de proiect, ca am idei. Programatori e pe toate gardurile, mai ales de cind s-a introdus programarea ca optional inca de la gradinita.
    Se combina careva?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *