1. Intri în sala de vot cu telefonul în mână, ca şi cum i-ai filma pe toţi membrii comisiei electorale, şi le spui: “zâmbiţi, zâmbiţi, faceţi dragoste cu camera!”

2. Scoţi trei buletine şi îi spui persoanei care trebuie să te treacă pe liste: “alege unul!” Apoi faci o schemă de-a lui Cristian Gog, în care buletinul tău devine o bancnotă de 50 de euro.

3. În timp ce supraveghetorul îţi scrie datele personale pe lista de alegători, duci mâna la ureche ca şi cum ai discuta la handsfree şi spui “alfa, am intrat, obiectivul este asigurat, recepţie!”

4. Când primeşti buletinul de vot, îi spui funcţionarului, trăgîndu-i cu ochiul: “votez cu cine ne-am înţeles, totul este sub control, nu vă faceţi probleme!”

5. Mergi în pas de vals către cabină, fredonînd o manea.

6. Baţi la o cabină ocupată şi întrebi: “no, v-aţi constipat? Vă dau nişte Smecta, sau luăm un pepene cu bere afară?”

7. Intri în cabina ta şi întrebi în gura mare “oare la ce expunere se fotografiază un buletin de vot?”

8. Ceri nişte hârtie igienică. Ceri din nou, mai tare, apoi îi acuzi pe toţi de băsism.

9. Urli: “mai daţi-mi buletine de vot!”

10. Ieşi afară cu ştampila pusă pe frunte, pe obraji şi bărbie, şi ceri să ţi se dea banii. “Ce bani?” te va întreba funcţionarul, perplex. “Banii pentru vot, e dreptul meu!” îi explici tu, vizibil vexat. “Unde-i şefa de secţie?” Şefa de secţie este, mai mult ca sigur, ceva judecătoare de la tribunal, ţeapănă ca orice magistrat, cu coc şi buzele strânse sever. I te adresezi direct: “doamna Cocuţa, când primesc banii pe care mi i-aţi promis? Că aş avea mare nevoie în seara asta să ies la bere cu băieţii!”

Culmea ghinionului: să fii luat pe sus de poliţie, dus la secţie, acuzat într-un caz penal de trollare a alegerilor, iar cazul tău să fie judecat de chiar şefa secţiei tale de votare – judecătoare la Tribunal, ţeapănă ca orice magistrat, cu coc şi buzele strânse sever, totally worth it.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 24 comments

 1. Chris Nemes Reply

  Get a friend drunk and convince him to do any of the above. He gets a fine and spends the night in jail. Hilarity ensues.

 2. Suminona Reply

  BUUUNNN , asa mai mere … ca imi era dor de niste lacrimi 🙂
  No domu , grija mare ca ai prunc de crescut si nu prea mai tine cu elanu tineresc :))

 3. mixy Reply

  vezi cum e pielea pe tine ? ai aşteptat să declare ambele tabere că au câştigat, ca să postezi şi tu nişte paşi ultra-eficienţi de vot, huh ?

 4. mixy Reply

  😆 😆 😆
  dar’ar sănătatea peste tine, nu ştiam de unde-ai scos-o pe-asta cu Mihaela, uitasem de ea !!! 😆

 5. Slab-slabut Reply

  Slab. Parca ar fi fost scrisa treaba asta de un copil de clasa a saptea.

  Cu jocuri de cuvinte penibilute care se vor foarte destepte si comice. Fix ca intr-a saptea. “Nume/pronume” Slab.

  Saracii de voi. Aflati hăăăt in 2011/2010 de meme-uri si va credeti tare amuzanti si inteligenti.

  Newfags. Asta sunteti voi.

  Mai lasati 9fag-ul si mai cititi o carte, sau mai faceti orice ca sa nu pareti niste risipe de bani, hrana, educatie, energie si viata.

 6. ankave Reply

  @Slab-slabut: dupa cum ti-ai scris si numele, tu esti slab-slabut:)))). Este bine ca recunosti, asta inseamna ca, totusi, ai oleaca de umor, altfel nu cred ca ai fi calcat pe-aici.
  Te sfatuiesc sa iti plimbi injuriile in alta parte. De altfel, ai aratat foarte limpede ca NU ESTI CAPABIL de argumentare, ci doar de injurii. Pa, baiete:)))…zboara linistit in stratosfera, acolo ti-e locul, intelectualule care citeste el mult!

 7. Cristi Reply

  Punctul 5 are probabilitatea prea mare de realizare pentru a mai fi “like a boss” . 😈

 8. cristi TIMISOARA Reply

  Ce -o fi fumat asta …mi-a stricat tot filmu”

 9. Slab-slabut Reply

  @ankave si @Groparu: scuze, am avut o zi proasta azi, am aflat o chestie nasoala despre sexualitatea lui maica-mea si m-am descarcat aici.
  Gropare, esti cel mai tare, tine-o tot asa!

 10. Na, nume. Reply

  Chiar nu-mi dau seama de ce am comentat asa ca un cretin. Imi cer scuze.

 11. Pe viteza | bastylică.net Reply

  […] si una mai putin serioasa – 10 moduri in care poti trolla la referendum like a boss. Postari asemanatoare:Pe viteza (din Brno)Cateva din Brno (pe viteza)Pe vitezaPe vitezăPe […]

 12. Petronius. Reply

  Eu cand am intrat in sectie, am intrebat de ce au mai amenajat cabine, ca e clar cine vine cu cine voteaza, asadar, secretul votului nu se mai ezista.

  Au incercat ei sa imi explice ca pot vota cu cine vreau etc. Nu le-a mers; eu nu am votat cu cine vreau, am votat cu cine trebuie, pentru ca ala cu care as fi votat nu era pe tabel.

 13. Petronius. Reply

  Era un banc, cu baba care sta in cabina de vot … si sta … si sta … si sta … dupa o vreme scoate capul si intreaba: “auzi maica, futu-va se scrie despartit ?”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *