Zi-mi de ce Love-Napoca şi îţi dau un premiu Durex

Thursday, 26 June 2014, 19:05 | Categoria : (P)
Taguri : , , ,

Vă scriu de la o terasă italienească plină de nemţi care se uită cu sufletul la gură la meciul secolului – SUA-Germania – ca un căţel flămând la un om care mănâncă cu poftă un miel: fotbalul, fireşte, este al doilea cel mai important lucru pe care-l poţi face în concediu.

Primul? Haha, primul? Păi vă spun eu: să-ţi susţii oraşul la olimpiadele secsului, frate. Mai ales dacă ai de dat şi premii sexoale, ca să zic aşa.

Aşa cum vă spuneam şi înainte, am de dat un cadou surpriză de la Durex celor care susţin cel mai mare oraş din Transilvania cu trăsură de unire (un simbol falic extrem de evident, fireşte!) în competiţia #LoveVille. Dar pentru asta cer ceva de la voi: o idee. Aşadar, dacă ar fi să promovezi Clujul ca o capitală a sexului, cum ai face-o? Care ar fi brief-ul? Cum ai justifica alegerea, de altfel, îndreptăţită a oraşului nostru? Fă-o, pentru că am un premiu special de la Durex de dat! Şi, poate, cine ştie, ne preiau ăştia de la “Cluj, capitală culturală europeană”, şi chiar ne duc oraşul în liga aia cu hâţa-hâţa, tulai, Doamnie, bine-i.

Câştigătoarea premiului special Durex de la postarea anterioară este nimeni alta decât Oana Spi-Oana Campioana, căreia sperăm să-i prindă bine… errr… ştiţi voi, premiul. Hehe, da.

10 lovituri pentru “Zi-mi de ce Love-Napoca şi îţi dau un premiu Durex”

 1. 1Luke

  Si atunci ce facem aici cu fetele astea ….doar in Cluj??Du bist ein bad boy.

 2. 2Sondy

  Ma, pai e simplu… Clujul e capitala sexului pentru ca au venit moldovenii aici sa le arate ardelencelor cum vine treaba altfel decat in slow-motion si intr-o maniera mult mai romantica decat clasicul Miticilor, si anume “bat si f** ca masina de cusut” …
  Iar, pe partea cealalta, sunt moldovencele care au venit in forta in Cluj, si, accidental, le arata unora de pe-aici ca o palma viguroasa plasata unde trebuie si cand trebuie nu strica, ci ajuta… si ca un anume clasic “Ioi tu…” nu e asa de senzual ca “Shi mai tari… shi mai multi” pentru orgoliul de zmeu al masculului.
  Deci se ia o ardeleanca molcoma si se introduce in carusel, sau un ardelean molcom si se introduce in ceea ce inseamna pentru el viteza de masina de spalat la rotarii maxime … si obtii o treaba de calitate 😳

  Si nu… nu am scris asta pentru concurs… ci pentru strangerea relatiilor inter-regiuni, deci … Primiti cu moldoveanu’? :mrgreen:

 3. 3Groparu Nemernic

  @ Sondy: la citirea comentariului tau, Groparu a facut LOL.

 4. 4Sondy

  Nu se merita lolu’ Gropare, ca e rasu-plansu’ cu sexu’ asta in ziua de azi…minorele merg in club si hipsteru’ cu esarfa presteaza despre can’t (sau Kant) in lumina lunii romantice, in timp ce ele vor o izbeala de pereti dupa care sa mearga compas o saptamana si sa aiba ranjetu’ ala tamp pe mutra. Masculii vor o “ridicare” ca in povesti si dau de o hipsterita trendy care stie ca ea e centru’ universului, pulpa din Fanta si laptele din Danone si ca feministele triste din ziua de azi i-au explicat ca ea nu trebuie sa faca ceva pentru a fi apreciata, asa ca poate sta ca o scandura catatonica in vartejul lumiii si al sexului,

 5. 5Luke

  Sondy ….o pulpa pe un umar ,alta pe celalalt.Sa fim seriosi ,alea in moarte clinica le trimitem la eschimosi.
  Moldova uber alles!

 6. 6Oli

  ”Pe aceste meleaguri s-au întâlnit domnul Cluj cu doamna Napoca, s-au plăcut din prima. În urma contactelor sexuale repetate au rezultat copii din Florești care execută mișcări de ”dute-vino” de dimineață până seara.
  Ar mai fi orașul curcubeu, acolo unde s-a întâlnit domnul Târgu cu domnul Mureș iar pentru threesome îi avem pe Turnu și pe Severin care dau la Drobeta ca surdu-n tobă.

 7. 7Marian S

  Un premiu Durex… adică vrei să spui că s-a inventat prezervativul de calitate, care nu se îndoaie de la mijloc de îndată ce l-ai montat??? 🙄 😳 :mrgreen:

 8. 8Mihai Ionela

  Daca e sa o faci ….FA-O in stil ARDELENESC…Clujul este FRUNTEA!

Trackbacks

 1. 1. Şi, ai fost vreodată prins în timp ce făceai sex? | Blog de nebun simț
 2. 2. Şi, ai fost prins vreodată în timp ce făceai sex? | Blog de nebun simț

Scrie cu pipi pe zid

NOU! Acuma poți scrie cu fețe galbene!Parteneri (da' nu de pat!)