Zi-mi de ce Love-Napoca şi îţi dau un premiu Durex

Vă scriu de la o terasă italienească plină de nemţi care se uită cu sufletul la gură la meciul secolului – SUA-Germania – ca un căţel flămând la un om care mănâncă cu poftă un miel: fotbalul, fireşte, este al doilea cel mai important lucru pe care-l poţi face în concediu.

Primul? Haha, primul? Păi vă spun eu: să-ţi susţii oraşul la olimpiadele secsului, frate. Mai ales dacă ai de dat şi premii sexoale, ca să zic aşa.

Aşa cum vă spuneam şi înainte, am de dat un cadou surpriză de la Durex celor care susţin cel mai mare oraş din Transilvania cu trăsură de unire (un simbol falic extrem de evident, fireşte!) în competiţia #LoveVille. Dar pentru asta cer ceva de la voi: o idee. Aşadar, dacă ar fi să promovezi Clujul ca o capitală a sexului, cum ai face-o? Care ar fi brief-ul? Cum ai justifica alegerea, de altfel, îndreptăţită a oraşului nostru? Fă-o, pentru că am un premiu special de la Durex de dat! Şi, poate, cine ştie, ne preiau ăştia de la “Cluj, capitală culturală europeană”, şi chiar ne duc oraşul în liga aia cu hâţa-hâţa, tulai, Doamnie, bine-i.

Câştigătoarea premiului special Durex de la postarea anterioară este nimeni alta decât Oana Spi-Oana Campioana, căreia sperăm să-i prindă bine… errr… ştiţi voi, premiul. Hehe, da.

10 lovituri, dă-i și tu!