Trimiţi o felicitare şi faci o donaţie fără să te coste nimic!

Întrerupem un picuţ hibernarea de iarnă (cei cu copil mic-mic ridică din sprâncene, nedumeriţi: de când au părinţii aşa ceva?) pentru un anunţ important:

Rom-Rom-Telecom, Rom-Rom-Telecom vrea să doneze cât mai mulţi bani unor ONG-uri care fac treabă bună în a-i ajuta pe cei care au problemecu adevărat. Este vorba despre asociaţiile Little People, Pavel si SOS Satele Copiilor. Dacă vreţi să vă înduioşaţi înainte de sărbători, daţi click să vedeţi ce face fiecare dintre ele.

Cum puteţi voi ajuta? Sunteţi invitaţi să trimiteţi o felicitare de sărbători de iarnă prietenilor voştri folosind aplicaţia de pe  Facebook a acestei campanii. Pe voi nu vă costă nimic, dar felicitările voastre aduc asociaţiilor de mai sus bănuţi ca să poată face bine oamenilor şi în 2012. Pentru a evita spam-ul, puteţi trimite felicitări unui număr de numai 5 prieteni.

Aplicaţia este validă până la 31 decembrie 2011; aşa că, fraţi cititori, haideţi să falimentăm Rom-Rom-Telecomul până nu se răzgândesc! Haideţi să stoarcem bani de la greci! #OccupyRomTelecom!

Da!

14 lovituri, dă-i și tu!