Si, ca sa incheiem si cu RoBlogFestu’ 2011

Şi cu asta încheiem săptămâna în care RoBlogFestul a înroşit cablurile telegramelor, de parcă eram în războiul civil din Spania şi ăştia îşi trimiteau telegrame disperaţi din tranşee: “Senior, mai trimiteţi rachiu de portocale, por favor!!!”

Recapitulăm:

1. La invitaţia Microsoft (când zici Microsoft, zici Tudor, un băiat pe care, când îl vezi, îţi vine automat să-l gâdili), am luat la testare noul Internet Explorer 9, să vedem ce-i pot rulmenţii, iar de atunci mi-a rămas setat ca browser implicit. Pentru că: nu mă încălzeşte că un browser se încarcă cu 3 milisecunde mai repede sau mai încet decât celălalte browsere, ci că la “look and feel” se simte bine şi arată foarte fain, plus că – pentru 10 puncte – reuşeşte să nu se umfle ca burta mea când beau bere şi pap fasolică; deci nu înghite bidoane întregi de RAM; şi asta-i de bine; da, e de bine.

2. Tot la invitaţia Microsoft, sponsor al evenimentului (deci… e rost de gâdilit), m-am prezentat în capitala voastră ca blogger oficial IE9. Repet: bloagheri din toate Româniile şi Basarabiile şi Bucovinele, la anu’ haideţi la festivitate dacă aveţi de gând ceva serios cu viaţa voastră de creatori de conţinut online! Veţi cunoaşte geeks faini, veţi putea trola liniştiţi şi – cel mai important – veţi primi, cu puţin noroc, tricouri moca. Care acţionează ca pussy magnet: “toată viaţa mea mi-am dorit să fac dragoste cu un băiat în tricou cu RoBlogfest peste costum de iepuraşul de Paşte!” – aşa vă vor spune gajici peste gajici, obsesiv. Nu am fost acolo singur, că nu mă lăsau părinţii să fac asta, ci am fost cu onorabilii IE9 official bloggers Crivăţ, Andrei Crivăţ, Sebi “Tatuaj” Bârgău, Daniela “Camil şi Cezar” Petrescu, Cristi “HIHI” Dorombach, Andrei von Alba von Sigmaringen şi Radu “the geek” Dumitru.

3. Cu care invitaţi oficiali am tras… ta-daaaa! Film, bă, film! Şi contrar a ce spune VisUrât io nu-s celebritate, ca el, ci sunt o no-name-itate. Şi am muncit mult ca să ajung la statutul ăsta, da?

 

44 lovituri, dă-i și tu!