Scurtele de vineri

1. Mai zgâmâiţi-vă pe fundul portofelului, şi gândiţi-vă că oricât de amărâţi sunteţi, din nefericire pentru voi (care aţi dori să fiţi cei mai nenorociţi de pe pământul ăsta), există alţii mult mai amărâţi. Vorbesc de copila asta, care sireaca nu are nici o vină pe sfânta lume că viaţa e aşa naşpa! Deci dacă puteţi şi aveţi plăcerea, donaţi, şi dupa aia, mai târziu, din rai, puneţi şi voi o pilă să intre şi Groparele p-acolo… că maaaaare nevoie o să aibe!

2. Pensiunea Râmeţ, locul unde vreau eu să mă mut la pensie, organizează tabără de chitară, tabără de actorie şi tabără foto. Informaţii – aici.

3. Night Elf ne spune în cunoştinţă de cauză despre Muzeul Aviaţiei, pe care unii îl vor văduvit de terenul de sub el. Io unu m-am inervat rău, şi aş scuipa voios nişte proiectile de uraniu sărăcit înspre ceva instituţii cretinoide ale statului.

4. M-am înscris la acest concurs. Cu postarea asta, adaptată.

5. Probabil cei mai mulţi dintre voi aţi aflat, până acum, de controversa iscată de Daily Cotcodac. Dar asta o ştiaţi?

6. Un student la comunicare îmi cere părerea legat de acest clip. V-o cer şi eu vouă, în numele lui.

Weekend fain! Io îmi voi cunoaşte mai îndeaproape viitorii mei naşi unguri, cu care sper să ard o beţie cât se poate de românească. Aşa să-mi ajute Dumnezeu! (şi uite aşa revenim la punctul 1, că d-aia am nevoie de voi! că Dumnezeu contabilizează păcatele astea, şi îşi face şi back-up!!!)

18 lovituri, dă-i și tu!