Scrisoare pentru Liviuț, direct din statul paralel

După cum vă ziceam, Groparu o avut de curând o bubă: vârsta înaintată și vreo 14 ani de muncă de birou la corporațiile care ne sug de sângele poporului, plus o lene congenitală (groapa aia din canapea în timp ce te uiți la televizor nu se face alergând, da?) m-au scos într-o dimineață cu spatele țapăn de numa’, că nici să stau pe colacul de la toaletă (și să fac conversație cu băieții – vezi postarea anterioară) nu mai puteam.

Nu prea m-am alarmat, pentru că oricum, la etatea mea, dacă mă trezesc dimineața și nu mă doare nimic, chem direct groparii; dar tot m-am dus la ortoped, mai mult să scap de gura muierii.

Din motive de stat paralel, ăla cu Soros și corporații, Groparu are ceva abonament la clinica privată Medicover. Nievasta, și ea corporatristă, are și ea la clinica extrem de privată Regina Maria.

La Medicover, ortopedul avea numai a doua zi program, așa că am mers, pe abonamentul soaței, la Regina Maria.

În aceeași zi.

Cu programare telefonică, poftiți, domnule Groparu, mulțumesc, vă așteptăm.

La Regina Maria mi-am dat seama, în ultimul moment, că nu am buletin (mi-l schimb chiar zilele astea). Nici o problemă: i-am arătat carnetul de șofer și i-am mai zis câteva date personale, poftiți, domnule Groparu, domnul doctor vine imediat.

La ”coadă” era o singură persoană, iar eu am intrat în 10 minute.

Domnul doctor, extrem de politicos, mi-a dat să fac niște ecografii și raze X-men și nu mai știu ce-o zis; noroc că nu m-o verificat și la cap, că să spărié. Toate moca-mocuța, pe banii corporației, că pesemne sorosistii vor ca sclavii lor să fie zdraveni și sănătoși, să poată împinge vagoanele pentru ei.

Azi am avut vizita la ortoped. Mâine fac ecografia la Medicover, miercuri radiografia la Regina Maria.

Costuri pentru mine, repet, zero. Curat și civilizat. Și am mai și glumit cu fetele alea de la recepție, care mi-au explicat, cu răbdare, ce înseamnă fiecare trimitere, fiecare medicament, fiecare orice.

Dacă mergeam la spitalul de stat, aș fi primit programare peste vreo 4 luni. Doi ani și patru luni. Pentru că se fură din fonduri și voi faceți statui și catedrale, nu spitale (din care mai mult ca sigur că aș fi adus acasă niște turiști nozocomiali), școlile nu au budă-n incintă, secțiile de Poliție put a îmbâcseală, judecătoriile au mobilier din secolul trecut, drumuri nema, iar căile ferate și alte cele… sunt la nivel sub-saharian.

Și furați ca cretinii țara asta și când vă cârcotim ne faceți vânduții lui Soros.

Și știi care-i cea mai nasoală treabă din experiența asta, băi Liviuț? Am intrat ca tăntălău’ în prima farmacie din drum și, după ce am plătit, mă-ntreabă duduia ”aveți card Catena?” Da, băi, fix în farmacia rinichiului lui Arșinel am intrat, mama ei grabă…

18 lovituri, dă-i și tu!