După cum vă ziceam, Groparu o avut de curând o bubă: vârsta înaintată și vreo 14 ani de muncă de birou la corporațiile care ne sug de sângele poporului, plus o lene congenitală (groapa aia din canapea în timp ce te uiți la televizor nu se face alergând, da?) m-au scos într-o dimineață cu spatele țapăn de numa’, că nici să stau pe colacul de la toaletă (și să fac conversație cu băieții – vezi postarea anterioară) nu mai puteam.

Nu prea m-am alarmat, pentru că oricum, la etatea mea, dacă mă trezesc dimineața și nu mă doare nimic, chem direct groparii; dar tot m-am dus la ortoped, mai mult să scap de gura muierii.

Din motive de stat paralel, ăla cu Soros și corporații, Groparu are ceva abonament la clinica privată Medicover. Nievasta, și ea corporatristă, are și ea la clinica extrem de privată Regina Maria.

La Medicover, ortopedul avea numai a doua zi program, așa că am mers, pe abonamentul soaței, la Regina Maria.

În aceeași zi.

Cu programare telefonică, poftiți, domnule Groparu, mulțumesc, vă așteptăm.

La Regina Maria mi-am dat seama, în ultimul moment, că nu am buletin (mi-l schimb chiar zilele astea). Nici o problemă: i-am arătat carnetul de șofer și i-am mai zis câteva date personale, poftiți, domnule Groparu, domnul doctor vine imediat.

La ”coadă” era o singură persoană, iar eu am intrat în 10 minute.

Domnul doctor, extrem de politicos, mi-a dat să fac niște ecografii și raze X-men și nu mai știu ce-o zis; noroc că nu m-o verificat și la cap, că să spărié. Toate moca-mocuța, pe banii corporației, că pesemne sorosistii vor ca sclavii lor să fie zdraveni și sănătoși, să poată împinge vagoanele pentru ei.

Azi am avut vizita la ortoped. Mâine fac ecografia la Medicover, miercuri radiografia la Regina Maria.

Costuri pentru mine, repet, zero. Curat și civilizat. Și am mai și glumit cu fetele alea de la recepție, care mi-au explicat, cu răbdare, ce înseamnă fiecare trimitere, fiecare medicament, fiecare orice.

Dacă mergeam la spitalul de stat, aș fi primit programare peste vreo 4 luni. Doi ani și patru luni. Pentru că se fură din fonduri și voi faceți statui și catedrale, nu spitale (din care mai mult ca sigur că aș fi adus acasă niște turiști nozocomiali), școlile nu au budă-n incintă, secțiile de Poliție put a îmbâcseală, judecătoriile au mobilier din secolul trecut, drumuri nema, iar căile ferate și alte cele… sunt la nivel sub-saharian.

Și furați ca cretinii țara asta și când vă cârcotim ne faceți vânduții lui Soros.

Și știi care-i cea mai nasoală treabă din experiența asta, băi Liviuț? Am intrat ca tăntălău’ în prima farmacie din drum și, după ce am plătit, mă-ntreabă duduia ”aveți card Catena?” Da, băi, fix în farmacia rinichiului lui Arșinel am intrat, mama ei grabă…

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 18 comments

  1. Atti Reply

    Gropare, cei de la Catena (sau cineva care are acces la baza de date), vinde activ datele clientilor. Nu ai nevoie de card acolo.

  2. Anonymous Reply

    Daca stau bine și mă gândesc, Năstase era parfum pe lângă pretenarul tau Liviuț

  3. adi Reply

    Ai dreptate. Iata mai jos cateva din cauze:

    “Cheltuielile cu siguranţa şi cu ordinea publică din România consumă, anual, 6,3% din bugetul consolidat al statului, în timp ce în ţările din UE se alocă, în medie, câte 3,7% din bugetul de cheltuieli pentru astfel de activităţi.”(www.zf.ro)
    “Am analizat comparativ exclusiv serviciile de informaţii interne, cu atribuţii similare (contraspionaj, prevenirea terorismului şi crimei organizate, ameninţările la adresa siguranţei naţionale), din cele mai mari 10 ţări NATO. Datele au fost culese din surse publice: rapoarte publice, bugete sau articole de presă. Cele 10 ţări au o populaţie de 800 de milioane de locuitori şi un total de aproximativ 56000 de agenţi (mai mult sau mai puţin) secreţi în serviciile respective. România se evidenţiază prin: (i). Numărul absolut: Personalul de 12.000 de agenţi secreţi e depăşit doar de al FBI. În total, cu 2,5% din populaţia grupului de ţări, România are mai mult de 15% din agenţi.(ii). Proporţia faţă de populaţie: Există 60 de angajaţi în serviciile interne la suta de mii de locuitori. Urnătorul clasat, Polonia, are 13 de angajaţi. Media este de 7 iar ultimul clasat este Italia, cu 2,7. (iii). Bugetul SRI are cea mai mare pondere în cheltuielile publice: jumătate de procent, de cinci ori mai mult decât media celor 10 state este de o zecime de procent. (www.romaniacurata.ro)
    România este statul din Uniunea Europeană care alocă cel mai mic procent din PIB (5,1% în 2014) pentru sănătate, la polul opus fiind Suedia, Franța, Germania și Olanda care în 2014 au alocat fiecare aproximativ 11% din PIB în acest scop, (Eurostat).

  4. remus Reply

    Gropare:
    1. nu te lua de Catedrala. Cand nu mai ai oase, ramane numai sufletul care se vindeca la Catedrala.
    2. nu te mai duce aiurea si arunca banii corporatiei. problemele de oase/spate se rezolva la CHIROPRACTOR.. fix ca si tine am si eu probleme, majoritatea sunt cauzate de TORTICULIS (google It). se rezolva in 10 minute cu tot cu banii dati.
    Nu crezi? hai baga provocarea. chiromed in manastur.

  5. Sorin Reply

    1 – La clinicile private sunt mai puțini clienți (pacienți dacă vreți) pentru că majoritatea populației nu are acces la ele;

    2 – La clinicile private au cabinete doctori care lucrează și în sistemul public, cu diferența că aici nu își mai permit să fie nesimțiți (să nu respecte programul, să trateze pacienții în funcție de statut social etc) sau incompetenți/indiferenți față de problemele oamenilor. La privat te dă afară patronul dacă nu ești serios;

    3 – La clinicile publice programările se fac după mult timp pentru că majoritatea populației își permite să meargă doar acolo (nu toți lucrează la companii care le oferă asigurare medicală, nu toți au pensii de lux). În plus, vezi punctul nr. 2. Din aceleași motive se stă foarte mult la ușă chiar în ziua când ești programat. Cât despre faptul că nu se ține cont de oră, aici este o problemă de cultură națională/regională;

    4 – Sistemul public de sănătate este subfinanțat pentru că elitele conducătoare nu au nevoie de el. Se duc și se tratează în străinătate sau obțin consultații și tratamente privilegiate în țară;

    5 – Da, se fură ca în codru. Dar se fură oricum mai puțin ca în anii 90, când nu era nici o frână. Acum mai avem, de bine, de rău, Uniunea Europeană care stă cu ochii pe conducătorii noștri, dar și acolo depinde de majoritatea politică. De exemplu, PPE a fost foarte indulgentă cu guvernele PDL, când s-a prăduit cu elan la fel ca în timpul celor PSD;

    6 – Să privim cu atenție cum se împarte tortul (bugetul public) la fiecare rectificare, ca să ne dăm seama unde se duc banii, ce sector beneficiază de fiecare dată de măriri și care nu. Sigur nu la biserici se duc banii care ar putea fi folosiți pentru Sănătate. Sau să vedem câți generali făcuți la apelul bocancilor sunt plătiți din bani publici degeaba. Avem inflație de generali (raportat la populație și la efectivele militare ale țării). Acum, că vom cumpăra rachete Patriot (care ne vor apăra de ruși (de cine altcineva), sunt curios din bugetul cărui sector vor fi plătite (de la Apărare – desigur, dar în detrimentul cărui sector, că doar nu din bugetul Parlamentului).

    Restul e can-can: unii cu deep state și Soros, alții cu „DNA să vină să vă ia!”.

  6. rftghost Reply

    Base presedinte, Udrea pm, Boc… ceva pe acolo!
    Jos ciuma rosie, moskova, sau ce draq se mai striga pe FB zilele astea!
    Dragnea ne-a facut-o, de la daci incoace, doar 8 ani cu p**a cu fata umana (sau omu cu fata de p**a chioara) e doar poveste, nu s-a intamplat…

  7. Peredhil Reply

    Si, copii, ce am invatat la lectia de manipulare de azi?

    Hop, hop, aruncare-n derizoriu a importantei rusilor/ libarcilor pesediste , reductio at absurdum, “n-avem bani pentru rachete, hai sa luam eprubete”, “Base a fost o jigodie,deci asta justifica jigodismul pezedist pentru urmatorul mileniu”, s-am incalecat pe-o gutuie si v-am dat lejer…o opinie . Libera si neinfluentata, nu ca a tantalailor care critica mareata conducere de azi.
    Luati bre de plimbati ursu’ mai flacai, ca se plictiseste, ajunge prin urbe lasa neste urme si urmele alea devin parlamentari specialisti in tot si-n toate….

  8. Groparu Nemernic Reply

    @ Anonymous: Nu mi-e dor de absolut nici unul.
    @ daniel rus: Aaaaaarrrrrgghhhhh…!
    @ adi: Câte servicii secrete avem, 6? 7? Cam așa, parcă…
    @ remus: Și eu, care credeam că mântuirea se face în funcție de cât de drept și de onest și iubitor de Dumnezeu și de oameni ai fost în viața asta… (mersi de recomandarea de doftor de oase, mâine dimineață mă și duc la unul!)
    @ Sorin: Pefect de acord, cu excepția punctului 6: madam Firea varsă la bani pentru construcția de biserici de n-o mai poate opri nimeni, în loc să se ocupe de părțile din spitale de care bugetul primăriei îi permite să se ocupe. Sunt curios numai câte centre de zi pentru copii/bătrâni, câte clinici gratis și câte alte metode de a avea grijă de credincioși va construi BOR după ce se termină frenezia asta catedralieră.
    @ rftghost: Errr… cam toți o apă și-un pământ. Așteptai alt răspuns de la mine pe tema asta?

  9. Peredhil Reply

    @Groparu
    Iti invidiez sistemul imunitar, eu nu ma mai otravesc cu din astea de mult. Mai ajung “stirile” de la ei prin ricoseu. Doar remarcam cum un articol despre cum procedeaza coditele de topor in presa romaneasca si pe internet,in general, era oglindit ca la manual in comentariul onorabilului rftghost. Vazusem ceva similar si la nwradu, dar acolo era un stil mai exersat un pic.

    (plus nu puteam rata ocazia de a ma dovedi agramat in latina)

  10. rftghost Reply

    @groparu, absolut de acord, de aia nu imi place particularizarea!
    @peredhil, mersi mult maestre, sa stii ca sunt din lemn de fag, natur’

  11. rftghost Reply

    Hehe, tin si eu minte un mic pupic intre tovalasu’ Brezhnev si colegu’ Honecker…
    E greu, diferente de ideologie si spectru politic 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *