4 lovituri

 1. Zolty Bogata
  27, June, 2018 @ 4:38 pm

  Eu îți spun din propria experiență, când vrei în general să ajuți oameni mai săraci, lumea în general se mai implică, dar când vrei să ajuți Rromii, lumea se retrage, am observat clar de Crăciun când am vrut să facem pungi cu dulciuri copiilor din Band jud. Mureș. Copiii sunt judecați pentru faptele părinților și nu e corect 🙁 .Trebuie copiii ajutați și educați, generația lor o putem salva. Multă sănătate

  Reply

 2. Atti
  28, June, 2018 @ 9:43 am

  Gropare, discutia asta am mai avut-o. Si cu OngX /Y / Z, insert inca 4 ong-uri aici. La unele case chiar ai pus tu mana. Stii care a fost rezultatul pe termen lung? Ca ne uitam la ei, care la inceput iti rupeau inima, iar acum sunt boss de boșși, au uitat de unde au fost scoși.

  Da, avem probleme de mentalitate, noi, favorizații soartei. Ei, defavorizații, le au la fel. Doar că noi ne permitem să le avem, ei nu prea, deci schimbarea trebuie să vină de la ei, că divina intervenție ( că e norvegiană, elvețiană, home-made, nu contează) din păcate și-a cam dovedit lipsa de eficiență.

  Reply

 3. aviatorul
  28, June, 2018 @ 9:02 pm

  Am ascultat pe undeva (ted?) pe cineva care lucrase la o organizatie care ajuta familiile vietnameze afectate de razboi. Si ei si-au dat seama ca ajutoarele directe nu aveau prea mare efect. In schimb, ce avea cu adevarat impact, era sa gaseasca familiile in care copii nu erau atat de submutriti ca marea majoritate. Mergeau la ele, invatau ce faceau de reuseau sa se descurce, dupa care le dadeau ca exemplu intregii comunitati, astfel incat toti sa poata aplica. Lucrul acesta a avut cel mai mare impact in ajutarea comunitatilor.
  Problema la noi este ca modelele de succes sunt analfabetii si hotii.

  Reply