Nu va comandati homar haissam!

Io numa ce am mancat, ca am fost in Petrovac, si am avut chef de fitze de 12 euro portia – fara garnitura.

Deci la scorul asta primesti doua goange de bucatarie care au o nuantza coloristica nu numai hepatica, ci si bolnavicioasa, cu ochi negri, cu care se uita cu ei fix la tine in irisi.

Una din coropisnitele astea sta intinsa ca o nesimtita pe farfurie; ailanta e bagata la scufund intr-un pahar de sampanie plin pe jumate cu ulei si pe cealalta jumate cu sange – cred eu, nu numai de magar, ci si de asin.

Homarii astia sunt umpluti de ma-sa natura cu ceea ce cred eu ca se numeste “muci de mare” – o chestie slinoasa si cu gust de alge nu numai putrede, ci si rancezite. Si finca te bufneste rasurile cand iti dai seama de ce ai comandat, si finca esti si roman zgarcit, papi toate umpluturile din ei, si te gandesti la Survivor Man, ala de pe Descopery, de mananca orice are proteine, chiar si caca de hamster salbatic, din care si-a facut odata ceai, ca am vazut io la TV.

Pe Mileshani ii podideste mila, si iti fac ambii share cu drepturi depline la doua-trei scoici si o bucata de porc, pe care tu le rontai recunoscator.

Ei! Asta patesti cand comanzi homari haissami. Si ca sa fie tacamul complet, poti linistit sa injuri PSD-ul, pentru ca pe terasa o cheama – cum alfel? – Ponta. PONTA, mah!

22 lovituri, dă-i și tu!