La noi în Beljia. Și un concurs cu tricouri inscripționate gratise

M-o trimis iară firma să învăț chestii prin țări străine,
photo
Vedeți ce faină-i clădirea asta? No, cam așa de bună-i și berea.

așa că vă scriu cu sabia într-o mână și pușca în cealaltă: avem iară concurs Tiparo pe blog. Așa că, până să vă spun despre aventurile de prin capitala ciocolății și a vremii nașpa, faceți bine și-mi spuneți în comentarii ce texte ați purta alături de iubit/iubită/amantă/soție. Ceva de genul ăsta

Premii: 2 seturi tricouri cuplu cu cele mai haioase texte, pe alb sau negru, personalizate pe față sau spate. A, și dacă comentezi aici vei primi un cod de reducere de 15% la tricouri personalizate, cu codul GroparuTiparo15 (15% din valoarea totală se vor scădea în pagina de comandă).

unnamed

Dacă vă mai trebuie și alte chestii, tiparo.ro face tăt felu’: stickere de perete, fototapet, tablouri canvas, albume foto, felicitări, magneţi de frigider, calendare, colaje foto, stickere auto, pentru laptop şi chiar stickere de anexat Crimeea, domnule Putin, sau de chemat minerii, domnule Iliescu!

Marți anunțăm câștigătorii, cu surle și trâmbiți.

UPDATE: Castigatorii sunt Miha si Georgiana Mocanu. Cineva de la Tiparo o sa va contacteze pentru detalii.

PS: Nu uitati ca toti cei care au lasat un comentariu pot folosi codul pe care l-am scris mai sus cu reducerea de 15%: GroparuTiparo15. 

77 lovituri, dă-i și tu!