Haideți să falimentăm Vodafone! (P)

Vrei să vorbești ABSOLUT GRATIS ca un boss oriunde în patrie? Simplu: până pe 24 august, Vodafone a a instalat în Cluj o cabină telefonică pe bulevardul Eroilor nr. 2-6 la care poți vorbi în orice rețea fără să plătești, poți trimite SMS-uri și naviga pe Facebook, să-ți pui poze cu tine și chiar să-ți dai Like la ele! Pe lângă asta, se dau și premii zilnice constînd în telefoane Vodafone Smart Mini.

Ce trebuie să faci pentru premii? Să urmezi acești trei pași prea simpli:

1. Intri pe pagina de Facebook a Vodafonului, unde citești provocarea zilei de mâine (pas opțional);

2. Penetrezi pe strada Eroilor, citești ce scrie pe cabină…

photo(3)

…apoi te înregistrezi la duduia cu tricou roșu care face plancton acolo.

3. Faci ce scrie în provocare, așa cum urmează:

– azi, 08 august, o suni pe mama și-i spui: “Te iubesc, mama!” (în momentul acela, mama îți va transfera automat niște bani pe card)
– mâine, 9 august, îi dai mesaj prietenului/prietenei cu textul: “Te iubesc!” (și apoi completezi: avem bani să-ți iei pantofii ăia cu toc – dacă e mascul – sau să mergi la pescuit – dacă e fată)
– pentru că ai prins curaj, în 10 august îi trimiți un SMS jupânului orașului, Emil Boc, la numărul 0731.077.698. Mesajul va fi citit la radio Impuls.
– în 11 august, suni pe cine vrea suflețelul tău și, cât mai aproape de minutul 5:00 al convorbirii trecute fix, închizi.
photo

photo(2)
I took a picture of me while I was taking a picture, so I can see myself taking pictures.

photo(4)
Mai există și varianta în care îți suni prietenii din Vamă și îi pui să-ți dea Marea Neagră la telefon, cu care vorbești două zile.

Dacă vreți să vorbiți nelimitat și pe viitor, intrați în sediul Vodafone și întebați de abonamentele Vodafone Smart Free si Vodafone Easy Free cu minute naționale și SMS-uri fără număr în orice rețea.

Ardeleni clujeni, haideți să falimentăm Vodafone până nu e prea târziu!

20 lovituri, dă-i și tu!