Fac angajări. La meciul de baschet U-Banca Transilvania – BC SCM Timișoara din seara asta

S-o ajuns bloggerul! S-o ajuns.

Într-un gest suprem de apreciere a peniței sale iscusite (mai ales când dă embed la filmulețe de youtube, că n-are chef de scris în ziua aia), a activității fulminante din industria cinematografică (zero premii câștigate! Zero) și a temei sale de blog care a rupt internetul în anul 2007, Groparu va face angajarea la meciul de baschet din seara dintre U-Banca Transilvania și BC SCM Timișoara.

Adică va arunca mingea pe teren la începutul meciului și va încerca imposibilul: să nu se lovească în ochi în acest proces.

Lăsând modestia la o parte, este o onoare pe care nu o merit; și oricine-mi spune contrariul nu mă poate convinge. Dar, pentru că ar fi fost urât din partea mea să refuz (îmi va fi foarte greu să nu-mi dau cu mingea-n nas, credeți-mă! Mă cunosc prea bine), ne vedem deseară la Sala Sporturilor Horia Demian. Nu știu cui să mulțumesc pentru onoarea asta – deși am o clară bănuială…

Biletele pentru meciul U-Banca Transilvania – BC SCM Timișoara se vor pune în vânzare în ziua meciului, miercuri, 29 martie, între orele 15.00 – 20.00, la casa de bilete a Sălii Sporturilor ”Horia Demian”.

Preț bilet: 20 de lei
Reducere: 10 lei pentru elevi si studenți (pe baza carnetului de elev, respectiv a cardului Omnipass, doar la casa de bilete)
Bilete online: biletmaster.ro

 

9 lovituri, dă-i și tu!