De vânzare: casă de vacanță pe Valea Avrigului, în munții Făgăraș

Pentru cei care locuiți în zona Sibiu/Brașov/Alba, poate vă interesează: nașul Greuceanu, cu firma lui de construcții, construiește case de vacanță din cărămidă pe Valea Avrigului, la poalele celor mai Făgărași munți din România; munți atâta de celebri, că au și propriul lor sortimement de brânză.

Nașul a cumpărat un lot baban și construiește câte o casă, cu teren/structură/grădină/teren în funcție de cum vrea clientul.

Așadar:
– valea Avrigului este extraordinar de frumoasă, peisajul este mirific

– drumul este asfaltat până aproape de cabană

– (pentru hiking) piscurile cele mai înalte din patrie (Moldoveanu și Negoiu) sunt în apropiere
– (pentru pescari) râul Avrig are păstrăvi, iar la vreo 10 kilometri curge Oltul unde sunt 4 (!) baraje mari cu crap, caras, somn
– aerul este curat, zona este eco, iar nașul este maniac cu calitatea lucrărilor (știu asta, pentru că acolo lucrează el, nașul, plus hinul și văruțul meu, și toți îs maniaci japonezi cu calitatea)
– la 2 pași este cabana Ghiocelul, unde se poate face echitație, mai bei o cafea, mai papi o zamă de burtă după o noapte agitată
– prețul pentru cca 600 mp și o casă de 3 camere cu living și șemineu începe de sub 40.000 EUR. Mai ieftin decât o garsonieră în Cluj

Dacă doriți să aveți siguranța locului unde băgați grătare vara și iarna, oferta asta e pentru voi.

Și dacă vă gândiți că n-are rost să vă legați de o singură zonă în care să mergeți vara la grătare, aflați că eu mă dau de ceasul morții să găsesc o cabană în noiembrie, în extra-sezon, la care să-mi serbez ziua de naștere cu sibienii mei, că tot ce e prin zona Mărginimii e închiriat cu luni bune înainte – deci o puteți lua și ca pe o investiție care se plătește singură, în timp. Și asta în condițiile în care nu suntem din ăia care vandalizează, că suntem însurați și cu copii, și singura aroganță pe care ne-o permitem este să ne dăm bărbați viteji pe lângă muieri – în public, că-n privat nu avem curaj.

Mai multe informații – dacă dați Like aici, pe Facebook.

Între timp, eu sunt în spațiul Schengen săptămâna asta, că m-o rugat Angela Merkel s-o ajut la ceva, că vin alegerile. Și nu știu cum e la voi, în România, dar la noi în Germania e super răcoare și aseară efectiv mi-a fost frig, la 13 grade, după două beri reci consumate la terasă. Ne recitim din 21 august încolo, asta dacă supraviețuiesc acestei țări unde nemții fac lucruri uluitoare cu bratwurst-ul.

11 lovituri, dă-i și tu!