De astazi, filmul Usturoi este disponibil online full peste tot

E gata. Practic, în afară de TV și DVD, nu mai prea avem ce face cu Usturoiul, așa că vom reveni cât de curând la postări cu soacră-mea.

Pentru cei care doresc să ne vadă din România (preț: circa 10 lei pentru vizionare, cca 32 lei pentru descărcare) click aici, sau dați copy-paste acestui link: https://vimeo.com/ondemand/filmulusturoi

Pentru cei care doresc să ne vadă din străinătate (preț: 3 EUR pentru vizionare, 8 EUR pentru descărcare) click aici, sau dați copy-paste acestui link: https://vimeo.com/ondemand/transylvaniangarlic

Click Rent pentru vizionare timp de 48 h sau Buy pentru a descărca filmul la dvs. pe calculator.

Așa cum am scris și în descrierea de pe Vimeo, pentru a putea face comedii și pe viitor, vă rugăm să nu încurajați pirateria. Dacă nu vă permiteți prețul închirierii, trimiteți-ne un mesaj la www.facebook.com/FilmulUsturoi și vom fi onorați să vă oferim un voucher pentru a vedea filmul gratis. Ar fi bine să aveți un cont de Facebook valid și să ne oferiți o dovadă că un adult știe ce faceți (dacă sunteți minori) – nu pot oferi vouchere unor conturi gen Frumushk Deea69 cu Tom și Jerry la poza de profil.

Și apoi, după ce ne vedeți… nu uitați să ne dați o notă pe IMDB, Cinemagia și CinemarX! Dați-ne, că sigur că aveți de unde.

35 lovituri, dă-i și tu!