Cris-Tim elimină alfabetul din produse

Pentru că tot mai multă lume își petrece după-amiezele la cumpărături citind nu cărți, ci etichetele produselor,

pentru că literele, cifrele și semnele de punctuație trebuie așternute pe hârtie, nu mâncate (la tine mă uit, E-387459034!),

pentru că tabelul lui Mendeleev trebuie lăsat pe perete, la școală, nu adăugat în salamuri și șunci,

pentru că trebuie să existe ”chimie” între mâncare și consumator, nu în farfurie,

CrisTim face ce nici un alt producător de produse din carne din Europa de Est nu a făcut: a concediat chimia, cifrele, literele și semnele de punctuație din toate produsele sale.

Mai exact, și-a reactualizat toate gamele de produse, care acum nu mai au gluten, amidon, MDM, soia și coloranți sintetici și monoglutamat de sodiu…

…așa cum vă anunță aici prietena mea Teo Trandafir.

Asta după ce s-a muncit 6 ani de zile și s-a cheltuit o groază cu reechiparea facilităților de producție și implementarea unor modalități de ultimă oră de conservare a produselor, cu păstrarea aromelor și gusturilor naturale ale produselor.

Mai exact?

Păi, s-a introdus tehnologia de conservare la presiune mare, care reduce numarul de aditivi și menține fiecare produs Cris-Tim cât mai proaspăt.

Pe lângă asta, fiecare încăpere din fabrică este dotată cu aparate care creează ozon, tocmai pentru a elimina orice urma de bacterii. Maestre, pune niște muzică antibacteriană!

Ozon. Ca la Păltiniș.

Și, pentru că toate astea trebuiau să poarte un nume, li s-a pus Eticheta Curată. Și orice produs Cris-Tim va avea ștampila asta, ca să se știe.

Fiind, așa cum ziceam, o mișcare unică pe piața de profil din zona asta a lumii, o să mai auziți despre treaba asta. Mai ales că noile produse Cris-Tim au primit certificarea Marca Încrederii din partea InfoCons, Asociație a Consumatorilor din România.

Dacă doriți să știți mai multe, aici aveți toate detaliile despre ce presupune mișcarea asta. Puteți pune și întrebări, că echipa care se ocupă de contul de Facebook de-abia așteaptă să vă răspundă.

Acuma nu ne mai rămâne decât să găsim niște ceapă, porodici și poprici adevărate, nu de plastic, care să meargă cu salamurile și șuncile astea curate.

28 lovituri, dă-i și tu!