Ce telefon sa-mi iau? Pls RT!

A sosit momentul ca Gropărimea mea să renunţe la super-mega-hiper-ultra-inteligentul meu Sony-Ericsson W900i, pentru că deja e ca-n bancul ăla:

“Bate cineva la uşă. Mă duc şi întreb: cine e? După o juma’ de oră se aude: <eu, Sony-Ericsson W900!>”

Deci m-am săturat de telefoane puturoase. Al meu se mişcă la fel de vioi ca ardeleanu’ la vânătoare de melci, şi parcă nu mi-aş petrece următorii ani din viaţă aşteptând să-mi răspundă la comenzi, că creşte fiu-meu şi mi-l face nievasta dentist, aşa cum mă tot ameninţă, nu ginecolog, aşa cum vreau eu, înainte ca eu să-mi dau seama ce se petrece. Plus că deja sunt blogger, doamnă, blogger, deci îmi trebuie unul d-ăla smart, de pe care să navighez pe net, să twitteresc, să facebook-uiesc şi să mai şi trimit câte un mail de pe el. Cu alte cuvinte, cerinţele minime sunt următoarele:

– bateria să dureze o vreme (nu chiar o oră; batâr două zile ar fi OK, să nu mă bântuie încărcătoarele prin viaţa mea);
– să facă poze, să filmeze la calitate OK (ideal HD);
– să poată naviga pe net cumsecade (o să schimb şi abonamentul în acest scop);
– să aibă suport de pdf-uri (eventual docuri), că niciodată nu se ştie;
– wifi;
– hărţi d-alea de navigare, să nu mă pierd când vreau să ajung acasă de la birturi noaptea;
– să nu mă coste un braţ şi-un picior. Adică nu ceva la 800 de euro, că de banii ăia mai bine mă duc în concediu (ceea ce vă doresc şi vouă).

Deci voi ce ziceţi?

PS: O dezbatere similară pornit-au şi Ana-Dana-Bogdana şi Siropel pe Twitter zilele trecute. Update: si pe Sorin îl chinuiesc întrebările!

92 lovituri, dă-i și tu!