Acum ai nevoie de ajutorul meu, băi Facebook?

Înainte de a termina postările cu Țiganiada, care-mi iau, ca de obicei, lungi ore de pregătire din timp pe care nu-l am mereu, îți mulțumesc că m-ai anunțat în legătură cu GDPR. Am analizat GDPR-ul tău și, cu toate că nu încalcă un anumit standard al comunității noastre, ai făcut bine că m-ai anunțat în legătură cu el. Nimeni nu ar trebui să fie intimidat sau hărțuit de Facebook; îmi pare rău că ai trecut prin așa ceva.

Știm că sugestiile de mai jos nu sunt valabile, poate, în toate situațiile, dar unele persoane le-au considerat utile pentru a face față aplicațiilor Social Media care jignesc sau intimidează:

  • – Exclude din experiența mea pe Facebook:
  • – Nu te răzbuna. Majoritatea persoanelor care postează filmulețele cu câini care sfâșie copii, poze cu jihadiști care flutură căpățâni însângerate de infideli sau oameni care omoară cai în bătaie doresc să obțină o reacție. Dacă nu le oferi nicio reacție, persoanele respective ar putea fi descurajate să aibă acest comportament în viitor.
  • – Vorbește cu cineva. Îți recomand un psiholog ca să dai nu mai zucc pentru motive cretine, cum ar fi un sfârc într-o poză cu alăptarea sau folosirea de expresii gen înecat ca țiganul la mal.
  • – Dacă simți că ești în pericol iminent, cere ajutor de la conturile fără poză de profil/poză cu flori și citate motivaționale și cu nume gen Da Da/Da Du. Poți imprima sau poți realiza o captură de ecran cu postările de pe Facebook, pentru situația în care va trebui să le arăți ulterior, să ți le lipești de ușa toaletei.

Și acum, înainte să dau linkul ăsta pe Facebook, dragă Facebook, răspunde mai jos!

O lovitură, dă-i și tu!