Daca nu am mai zis pe www.clujblogfest.ro, ma repet:

Vreau sa castig premiul de cel mai prost blogger din urbe. E musay.

Frati romani si maghiari, va scriu cu degetele gâtuite de emotie ca ma simt literalmente magulit pentru nominalizare, sper ca nimeni sa nu indrazneasca sa imi sufle premiul pe care il merit cu vârf şi îndesat, de aceea va invit sa ma votati drept cel mai najpa prost si tumpit (fara virgule) blogger din urbea aceasta Boc-ica. Daca ma votati asfaltez strazile, le iau pensionarilor gratuitatea de pe transport, bag metrou pe sub Feleac si tunel pana in America, pe care o vom anexa! AMERICA, PAMANT ROMANESC!!! Ma votati?

Votati Groparu – cel mai prost blog! There can be only one! E nevoie de un om inteligent ca sa-si dea seama de o scriitura proasta de calitate superioara! Daca ma votati, am sa construiesc moscheea Playboy in Romania si Sinagoga Ursus, da’ fara E-uri! Discoteca studentelor! Congregatia virginelor! PARTIDUL LEZBIENELOR!!! Ma votati?

Am sa dau cate o chinezoaica la fiecare! Am sa execut câte un manelist în fiecare zi, in Piaţa Mare! Am să exilez Guţii şi Vitoii şi Salamii în Transnistria! Am să declar război Rusiei, şi am să le anexez rezervele de petrol! Am să dau gaze gratuite la toata lumea! Am să vă transform şefii în atentatori sinucigaşi în autobuze pline cu alti shefi! Am să scot din nou stagiul militar obligatoriu! Am să declar obligativitatea jocurilor pe calculator! Am să introduc Yahoo! Messenger pe autobuze! Am să dau tuturor tinerilor câte un Matiz decapotabil! Am să vă tunez prietenele! Am să declar burţile ilegale la femei, afara numa la alea la care le sta bine cu asa ceva! (ca is sh din estea) Ma votati?

Am să interzic Britney Spears, şi voi importa brazilience! Voi face Love Parade! Seinfeld si Chris Rock vor fi ambasadorii în Campia Turzii şi Jucu! Voi interzice sefii! Voi distribui tampoane tricolore cu steagul Frantei gratuit! Va voi de-becaliza! Il suspend si il repun in drepturi pe Basescu si ii re-pun suvitza in cap! Il arestez pe Iliescu! Am sa simplific gramatica limbii maghiare! Voi exporta gaze de fasole in Rusia! Am sa dau un Gripen fiecarui cetatean! Voi interzice minciuna fara scop erotic! Ma votati?

Am sa il salvez pe ursuletul Knut! Voi acorda tratament gratuit pentru prelungirea penisurilor tzarii! Ceilalti bloggeri au intinat numai nobilele idealuri ale bloggeritului cu idei proaste! Nimeni nu le-a dat celor 322 de parlamentari dreptul sa ma voteze la alte categorii, ei si-au luat mandatul de la oligarhi! Ma votati? Va rog mult, ma votati? N-am facut nimic acolo!

Intrati pe http://www.clujblogfest.ro/votare/ si dati-mi votul vostru, ca sa nu fiu nevoit sa aduc oameni cu autocarele din Petrosani. Pls. Pls pls plssssss.

PS: Uitati-va si voi ce naspa arata blogu’ meu. Nu merit eu titlul de cel mai naspa blogger? Da’ sincer amu!

cel mai naspa blog din Romania

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

 1. Denisa Reply

  Pentru toate motivele şi promisiunile astea, ai votul meu. Groparu iz ză best of ză uorst!!

 2. Fascista Reply

  Discoteca studentelor! Congregatia virginelor! PARTIDUL LEZBIENELOR!!! Ma votati?

  Am sa dau cate o chinezoaica la fiecare!

  Te-am votat ma. Cine nu vrea o chinezoaica si o virgina? O sa ma imbogatesc de pe harnicia lor. Domestic servitude anyone? Macar ca daca ma gandesc mai bine tot mai bine l-as vrea pe Bratt Pitt cu Angelica lui sau fara.

 3. Bogi Reply

  mno imi pare rau k nu am dat d blogu tau mai devreme sa te votez!! 🙁 k il meritzi… si acuma dak tot ai luat premiu o sa pui in aplicare toate promisiunile…k poate mai dau si o raita prin cluj k stau aproape 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *