După ce ursul Arthur fu împușcat de prințul ăla Emanuel von and zu Liechtenstein Bin Laden, următorul urs ca mărime din România organiză o ședință cu toate animalele pădurii ca să le comunice teribila veste.
– Frați căprioare, cerbi, râși, colegi urși, viezuri și ciute, prieteni mistreți… cu inima grea trebuie să vă spun că v-am convocat aici ca să vă spun o veste foarte proastă, este foarte posibil ca dacă aveți cont de Facebook să fi aflat deja… dacă nu, aflați de la mine că astăzi, într-o partidă de vânătoare organizată de fondul de vânătoare de care aparținem, austriecii l-au împușcat mișelește și l-au omorât pe REGELE NOSTRU.
– Incredibil, strigară toate animalele pădurii, austriecii l-au omorât pe REGELE SALAM!!!


(poză primită de pe net)

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. Laur Reply

  Întrebare întrebătoare :ce se întâmpla dacă spre exemplu tu Gropare! mergeai în Austria și le omorai ursul lor?

   • Laur

    Eu te-am întrebat altceva. Nu te-am întrebat dacă ai fi putut sau dacă nu, sau cu acordul sau fără acordul… Sau e prea dificilă întrebarea???

 2. Panzer Reply

  Lumea e plina de tampitzi cu trompa mica care au nevoie de pusca sa si manifeste barbatia. A spera sa ii convingi sau sa ii extermini e o utopie. Dar ca sa feresti restul lumii de ei – de aia exista legi , reguli in statele civilizate, institutii (ocol silvic, politie, vama, tribunale) …la noi e doar coruptie si lasa ma sa te las…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *