O captură uriaşă de alcool şi tutun a fost făcută de Poliţia de Frontieră în zona liberă Sulaina.

Cantitatea enormă de băuturi şi tutun era bine ascunsă în burţile, plămânii, ficaţii şi creierii a cinci pescari amatori, care nu au putut fi puşi sub acuzare.

Cu alte cuvinte: Groparu iz back. Dupa 20 de ore de drum, dar teafar, in ciuda adversităţilor, care, slava cerului, au tot fost.

PS: Nevastă-mea numa’ aşa m-o putut trezi azi-dimineaţă, urlându-mi în ureche: GROPAREEEE, VEZI CĂ ÎŢI TRAGE LA BĂŢUL ALBASTRU, ĂLA DE SOMN!!!!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 13 comments

 1. Ciprian Reply

  🙂 Bine ca te-ai intors. Ti-ai pregatit povestile pescaresti? Eu is pregatit sa le citesc. Cate kile are pestozaurul pe care l-ai prins si cu care te-ai tras in poze?

 2. lichu Reply

  Uelcamebac.
  Vrem dovezi cu poze Gropare!
  Altfel nu te credem ce o sa povestesti.

 3. Andrei Reply

  @ciprian
  nu a incaput in poze, sunt sigur.
  @groparu’
  ha? ce s’a intamplat cu ‘natura’ ta nascatoare? ceva legi schimbate? sau te-ai saturat sa tot nu castigi la loto? de ce aceasta ‘renegare’ de vremuri apuse? nu-mi zice ca si aici a intrat CNA-ul..:)
  PS: bine c-ai revenit, ma saturasem sa tot citesc dc-ul. parca lipsea ceva….

 4. Groparu Reply

  Vine ele, pozeleeee!
  Am ajuns la 2 noaptea acasa, si pana la 3:30 am curatat pestii, ca daca nu se stricau si era pacat. Deci amu sunt zombie, dar imi revin eu 😀

 5. Dan Ciulea Reply

  ba, ma bucur ca ai revenit… am o rugaminte: vorbeste mai incet, ca aia de la granita, au dus la salciua o parte din captura de alcool si tutun … io’ stiu, ca am fost acolo, sis de vineri pana duminca, am fost angajat si eu la mutat de sticle… am fost obligat, sa iau sticle pline, sa le duc pe terasa, sa le golesc…si tat asa … grea meseria… da no’

 6. TVdece Reply

  Ioii, ma, ca bine ai fost venita inapoi. Bine, totusi, ca blogurile nu au miros, ca sigur duhnesti a peste, si io, cum nu-s fan deloc, sigur n-as fi intrat.

 7. writeman Reply

  hai bine ai venit! baga povesti pescaresti groparesti. sper ca n-ai fost cuminte si gospodar, stand pe marginea baltii si prinzand 100 de milioane de kile de peste si atat 😛

 8. Ionut Reply

  Bine ai revenit!

  Asteptam detalii despre capturile gigantice si pelicanii zburatori 😀

 9. Stelian Reply

  Ecologist cum te stim,sunt sigur ca ai mai lasat si in apa ceva peste.Macar de samanta.
  Asteptam cu nerabdare povestile cu poze doveditoare a aventurilor prin care ai trecut.

 10. Stefan Reply

  No, de-amu s-o dus vacanta. Ai material de adus aminte de acum, pestele dupe ce o sa umple burtile norocoase o sa treaca in …amintire si tot ce iti ramane sunt povestile cu Nessie 😀

 11. strachina ovidiu Reply

  Bine ai revenit,si asculta la mine,zama de varza si aspirina,fac minuni !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *