Niciodată postările astea nu sunt ușoare, dar nu ne dăm loviți, da? Luăm armele și luptăm până la final. Până învingem boala!

Adrian Vințan este un tânăr care a fost depistat cu cancer la piele. Singura lui șansă este adminstrarea unui medicament numit IPILIMUMAB care costă 75.000 EURO (4 injecții). Nu știu ce conțin injecțiile alea, presupun că praf de diamante de pe Pluto și cristale măcinate din Groapa Marianelor, dar conform testelor efectuate se pare că medicamentul ăsta este singura soluție (70% șanse ca boala să intre în remisie).

Ca să știți și voi de ce plătiți bani la Sănătate (și de ce vi se cere și Declarația 600), Statul Român nu acoperă tratamentul. Așa că… recurgem la bunăvoința românilor. Puteți dona cât puteți și cât vă lasă inima în următoarele conturi:

RO91INGB0000999903328604 – Cont LEI deschis la Banca INGB CENTRALA (pe numele Adrian – Vasile Vințan)
RO54INGB0000999907240698 – Cont EURO deschis la Banca INGB CENTRALA
SWIFT: INGBROBU (pe numele Adrian – Vasile Vințan)
Cont paypaladrian.vintan@gmail.com

Prietenii i-au făcut o pagină de Facebook, de pe care puteți afla mai multe detalii. Dacă aveți dubii, se pot oferi câte documente doveditoare doriți. Ce vă pot eu spune este că e prietenul unui coleg de serviciu, deci în ceea ce mă privește nu am dubii.

Așadar… dați (mai departe mesajul) și donați! Și să-i ținem pumnii să treacă cu bine peste asta și să ne spună mai apoi că e sănătos și și-a revenit și că nu știe cum să se revanșeze față de voi, că n-are cum, și apoi noi să-i spunem să stea liniștit, să-și vadă de fericire.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

 1. Mihaela Reply

  Salutare!

  Pe pagina de facebook apare si cont paypal, nu stiu daca ai gasit intre timp

  Pentru donații:
  RO91INGB0000999903328604 – Cont LEI deschis la Banca INGB CENTRALA (pe numele Adrian – Vasile Vințan)
  Cont paypal: adrian.vintan@gmail.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *