Într-o zi mi-am băgat maşina-n servis şi am venit cu un rechin.

Partea cea mai faină e la sfârşit.

 

Nu, nu mi-a tăiat bilet, staţi liniştiţi.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 23 comments

 1. Marian Reply

  mă, culmea, nu-l recunosc :)) dar mi-am amintit că am o înregistrare asemănătoare pe undeva pe telefon. sper că nu am șters-o! poate facem un serial cu ei :))

 2. Roxandrei Reply

  Boc piticul sau Basescu cel cu dosar gras?
  Oamenii de la tara, de rand, sunt cei mai valorosi…
  Elena Udrea o gonita? Ce inseamna?

 3. zoologika Reply

  Grija lubeniței lui e politichia, în loc să-și vadă de zile. La toate colțurile atârnă bovariști. Cu noi, fără noi, tot aia e.

 4. Sorinelu' Reply

  daca mai faci vre-o 2 curse din astea ai sanse sa inveti si tu politica. nenea e un cunoscator.

 5. Blejnar Reply

  Cred ca nu a platit impozitul pentru “casul” respectiv. Numele si adresa (CNP-ul ar fi perfect), numarul de inmatriculare, data si ora la care a fost cursa va rog sa fie expediate pe adresa ANAF ca sa putem trimite somatia de plata, ca fiecarui cetatean cinstit al acestei tari.Va multumesc!

 6. Groparu Reply

  @ Blejnar: io as zice mai degraba sa-i instrumentati un dosar pe care sa-l folositi numai in momentul in care se hotaraste sa candideze. Deci io asa zic

 7. Whiteman Reply

  Toţi românii ştie şi se pricepe la politică şi la futbol. De asta ne merge bine ţara şi echipa futbolicească de petrecăreţi.

  N-ai cu cine domle. Nişte goniţe!

 8. Zamfir Reply

  Te dai mare degeaba: oricand, in orice autobuz, la piata, … poti auzi discursuri ca in “marea” ta inregistrare. Dar … sa-i veden la vot!

 9. Nea Costache Reply

  D-apăi coane Gropare, discutii de genul ăsta auzi pretutindeni in tara asta, chit ca nu s-or pricepe unii la politichie dar toți simtindu-se arsi la portofel, guvernantii portocalii in frunte cu șeful lor cel mare incaseaza injuraturi pentru toate neamurile lor si…zau ca le merita!

 10. Corina Reply

  Omu’ ăsta a-nglobat şi sintetizat în puţin peste 2 minute întreaga situaţie politică a României! Dixit!

 11. MadMike Reply

  “O muista domnita, Udrea asta” :)) D-apoi omul sa stiti ca are dreptate. De altfel, nu trebuie sa fi expert in politica pentru a-ti da cu parerea. Asta e exemplul perfect.

 12. Jteph Reply

  Doamnă scumpă =)). Îmi aduc aminte că am stat și eu în Florești 2 săptămâni și apoi m-am mutat pentru că abonamentul la autobuz era excesiv de scump, internet nu era tras în cartierul în care stăteam și nici nu era pavat și era o aventură să vii acasă pe ploaie. Aa și dacă pierdeai ultimul autobuz nici rechini nu mai găseai să te ducă acasă.

 13. Inginerul Reply

  Nevorbit tare omul, si-a randuit vorbele ca-n rastel in asteptarea clientilor, le mitraliaza de parca discursul lui intra in tarif.
  Si pana la urma crezi ca-i fraier sa recunoasca ca are fantezii cu udrea?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *