– Deci Doamne, tu nievastă, nici nu știi ce ușurat mă simt acum! Dar ai măcar așa o idee cât de GREU mi-a fost?!
– …greu? ȚIE!?!?!?
– Păi da! Că eram în izolare și toată ziua te auzeam cum faci treabă prin casă! Că făceai de mâncare pentru mine și pentru copii…

…du-te și pune masa de trei ori pe zi și apoi curăță masa tot de trei ori pe zi, schimbai fata, făceai toată ziua teme peste teme cu ăla mare, spălai haine și le uscai, făceai ordine în bucătărie, aspirai, puneai vase în mașina de spălat și apoi goleai mașina singură, făceai curățenie după copii, te jucai cu aia mică, o îmbrăcai în pijama și apoi o culcai de două ori pe zi, aveai grijă ca ăla mare să se spele pe dinți și să fie prezentabil la școala online, făceai patul, alegeai și comandai mâncare atunci când nu găteai, vorbeai cu vecinii să ne aducă mâncare, aeriseai prin casă, stăteai și la telefon cu orele ca să prinzi liber la DSP ca să primim decizia de izolare, să liniștești copiii când o luau razna… și toate astea vreme de 7 zile lungi!!!! Și tu știi ce greu mi-a fost? Că eu te auzeam din cameră cum muncești în timp ce eu mă dădeam pe Facebook, tulai, greu mi-o mai fost, să știi, hai să beau un coniac repede, să uit!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 12 comments

  1. Ionut Reply

    Cred ca vrei sa scapi singur de hormonii aia de la covid 🤔, pentru o perioada 😁

  2. Cam Reply

    Bag seama ca ti-a copt si un colacel, pentru sufletul mortilor… Femeie prevazatoare, probabil lumanarea o aprindea seara, in balcon.

  3. Bubu Reply

    Hmm. Meri vezi repede mai ai sculele de pescuit sau le-a vandut cat ai stat in carantina?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *