Eram la filmări. Nu vă puteţi imagina cât de greu a fost şi ce minuni de vitejie am făcut – veţi citi despre asta în zilele care urmează.

Pentru că am încercat să fac de unul singur tot ce trebuia făcut, pentru că nu am reuşit să rezolv la timp toate lucrurile care trebuiau rezolvate, pentru că depindeam de oameni, iar oamenii sunt uneori imprevizibili, pentru că nu am început producţia cu milionul de lei sau euro în jeb, ci cu entuziasm, “decât” foarte mult entuziasm, pentru că unii oameni erau prea ocupaţi sau prea diferiţi pentru a adera la cauza noastră, pentru că nu mai aveam argumente să îi motivez în afară de celebrul discurs al lui Machidon (“nu o să vă pară rău, toată viaţa, când le veţi spune copiilor şi nepoţilor voştri că nu aţi mai avut curajul şi nebunia de a traversa acest râu alături de mine???”), acest filmuleţ m-a atins mai mult decât mă atinge, în mod special, ce se vede în pauza publicitară de la MASH.

Este o reclamă, o reclamă la Vodafone; iar mesajul este super.

Says who? Says Victor Rebengiuc!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

 1. Eduard Reply

  Acu’, sincer sa fiu, mesajul e ok dar putea foarte bine sa fie reclama la Cosmote sau la Crucea Rosie.

  In privinta Vodafone, singurul “impreuna” de care stiu e format din firma lor si banii nostri, ca doar au angajati romani miserupisti. Poate gresesc si de fapt au angajat numai nemti si japonezi, dar am o retinere in privinta acestei ipoteze.

 2. Anonymous Reply

  Da, ce sa spun?! Hai sa gasim noi laturi pe care sa-i santajam emotional pe fraieri! 🙁 Maaareee inventie, neamule! Hai sa vedem pe cati putem prostiiiii…..

 3. vlad Reply

  sorry, Gropare! eu sunt anonimul de mai sus, am uitat sa ma semnez

 4. Groparu Reply

  @ eduard, @ vlad: ultima data cand am verificat, piata de telecom era chiar foarte libera, si nimic, deci chiar nimic nu va opreste sa va portati. Io asa zic.
  Intrebare: este clipu’ asta super, au ba? La asta tre’ sa-mi raspundeti, ca celelalte probleme vi le rezolvati fie la call center, fie investigînd ofertele de portare.

 5. Eduard Reply

  Clipu’ e super. Din pacate reclamele de genul asta au asupra mea efect invers: ma feresc de firma respectiva ca dracu’ de tamaie.

  Celelalte probleme le-am rezolvat de ceva timp 😀

 6. vlad Reply

  Ba! Cum spune si Eduard, au efect invers. Incercam sa explic in postul anterior si de ce… Deci era tot un raspuns la intrebarea ta

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *