Ionuţ. Turda Ionuţ. La 25 de ani a făcut mai multe decât fac alţii într-o viaţă.

A umblat prin nişte ţări în care nici capitalele nu sunt sigure pentru turistul occidental, a filmat chestii pe care nu le vedem nici măcar în filmele de groază şi a trăit cu băştinaşi care trăiesc la fel ca acum sute de ani.

Spre deosebire de cei care trec pe acolo şi rămân numai cu poveşti de bere, Ionuţ s-a implicat într-o cauză umanitară – aceea de a ajuta copiii şi oamenii din acele zone extem de sărace din Asia să trăiască. Adică să aibă ce pune pe masă şi de acolo în gură în următoarele musoane.

Vă rog să priviţi acest film şi să-l distribuiţi cât mai mult, poate ajunge şi la cei care pot salva nişte vieţi – poate chiar la voi. Sărăcia de aici, din România, pare Beverly Hills în comparaţie cu ce trăiesc cei de acolo.

Hope for Asia – Indonesia,Vietnam&Cambodia from Ionut Turda on Vimeo.

Un interviu foarte fain cu Ionuţ şi condiţiile de acolo puteţi citi pe blogul TVDeCe-ilor.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. Ovidiu Reply

  Fain promo. Partea video arata (prea) bine, sunetul e OK numa` vocea si textul pe care-l citeste mai au nevoie de 96cm patrati de smirghel de 500, adica foarte putin pana la luciu “oglinda”. Partea cu donatiile nu mi-i chiar in clar, in sensul ca as dona niste $ dar unui ONG local sau in ultima instanta UNICEF daca imi ofera posibilitatea sa dirijez banii aia. Ideea de misionariat crestin intr-o tara musulmana nu prea ma incanta, cum nu m-ar incanta misionariat musulman intr-o tara crestina. Copiii aia merita ajutor si fara sa li se spuna povesti apartinand unei culturi de la Cuca Mãcãii.

 2. deaddy Reply

  “A umblat prin nişte ţări în care nici capitalele nu sunt sigure pentru turistul occidental”
  De exemplu, Romania… Unde oricum capitala e unul din cele mai nesigure locuri.

 3. violeta Reply

  Va rog sa ma iertati ca va deranjez vin cu rugamintea la d-voastra sa publicati un articol despre fetita mea Leontina Nicoleta care are nevoie urgent pentru a se opara in America in clinica din Detroit. Diagnosticul fiind retinopatie de prematuritate.
  Mai multe detaliI le gasiti pe adresa de blog: http://leontinanicoleta.blogspot.ro/
  0769244865-mama-Violeta Calin
  Va multumesc pentru sprijinul acordat.
  Astept mesajul d-voastra la adresa de e-mail violetaleontina@yahoo.com
  Va multumesc anticipat!

 4. dan28 Reply

  in Romania se traieste decent , nu am spus foarte bine dar decent, suntem mult peste africa, tari din asia, america de sud. Te poti plimba prin ro noapte fara sa te atace nimeni, razboaie nu au fost , doar ca trebuie pus osul la treaba nu sa tot asteptam alticeneva sa faca.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *