In primul şi-n primul rând vă doresc un weekend fain, ceea ce-mi doresc şi mie, deşi nu mă lasă să mă duc la pescuit; că ea nu înţelege ce idei de căsnicie am eu în minte, auzi acolo, io la pescuit pe vremea asta, dacă răcesc?

În al doilea rând, Pircă atacă iremediabil conceptul de ţară pe Daily Cotcodac, într-un editorial incendiar ca un pictorial cu Christian Ciocan în uniformă cu galoane:  mai multe – aici.

Şi în al treile rând, ia uite ce piesă şi clip featuring Tamango a ieşit pe piaţă! O fi ieşit de mai demult, da’ io numa’ amu am aflat, că aici, la noi, în adevărata capitală a provinciei România, ştirile ajung mai greu. Via Creatrixa.

Hai, pupa-v-aş!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 17 comments

 1. thecreatrix Reply

  btw, daca te intalnesti cu tamango, sa ii spui ca pe fetita aia mica de la finalul videoclipului- vreau s-o infiez.

  sanatate, gropare.

 2. culaie Reply

  Bun venit la dispensar! Faringita nu se vindeca anu’ asta iar amigdalita mea este incurabila din ’94 vara.

 3. Pintea Reply

  Deci fi atent, Gropare:
  Piesa-i veche, clipul e nou. Ce se vede is bucati dintr-un documentar exceptional despre Sukar Collective (care nu mai exista, ca asa-i romanul, tigan, si se cearta de la bani si glorie si care bea mai mult) documentar pe care l-am vazut io intr-o noapte pe HBO si nu mai stiu cine l-o facut, ca l-as lauda de numa. Deci filmat impecabil, montat ca la carte, plus ca, no, tiganii fac spectacol. De vazut musai!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *