Ca să nu (mai) fiți nevoiți să dați bani grei pe meditații la profesori de matematică la care nu ajungi decât cu intervenții și obligații: platforma online de teste brio.ro (despre care v-am mai zis) rulează o campanie națională de evaluare gratuită pentru toți elevii, de la clasa I la clasa a XII-a.

Gratis!

Ca să te înscrii, trebuie să îi creezi copilului cont la Brio Challenge (dacă nu are deja), ocazie cu care primești două credite gratuite necesare în câte o etapă de testare din campanie. După fiecare test, dacă mai e nevoie de exercițiu, se pot achiziționa credite de testare suplimentare.

Înscrierile se fac online aici, locul în care găsești și alte informații utile.

Înscrierea și prima etapă de testare se încheie pe 16 mai. Concursul se va încheia pe 29 mai și doar candidații care iau notă de peste 80% vor participa la etapele următoare.

Pentru că a dat colțul ierbii, a înnebunit liliacul și noi vrem ca tinerii noștri să stea cuminți, cei de la brio.ro oferă premii în valoare de peste 40.000 EUR pentru participanți: laptopuri, console pentru gaming și vouchere de cumpărături în magazinele Kaufland.

Ca să participi, nu îți trebuie decât un calculator (preferabil) sau tabletă cu conexiune la Internet. Și să nu-l ajuți pe copil, că dacă-i șoptești sau îl lași să caute pe Internet rezolvarea n-ai făcut nimic.

Repet, participarea este gratuită.

Se anunță o periodă grea după atâta pandemie, și ar fi bine să știm unde trebuie intervenit pentru astupat golurile după un an de ”studiu” online. Eu zic să nu ratați șansa asta – dar voi știți mai bine, poate copiii voștri vor câștiga suficient din vlogging și din TikTok, hashtag Doamne-ajută-le, că nu le vrem răul.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 1 comments

  1. George Reply

    Și dacă ajunge sa facă bani din vlogging tot trebuie sa știe sa numere banii si sa calculeze un monthly recurring revenues, niște procente de comisioane la platforma și altered. Trebuie matematica și la vloggerii de succes.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *