1. Pentru că de prezent nu se prea ocupă nimeni, jurnalistul Ovidiu Blag îşi lansează cartea sa “Supercampionii Clujului, o lucrare dedicată unor mari sportivi care şi-au pus amprenta asupra oraşului Cluj-Napoca. Lansarea: azi, joi, 12.06, ora 12:00, pe Cluj Arena. Dacă la ora aceea nu gâfâiam din greu sub jugul corporatist, aş fi mers negreşit să văd ce şi cum.

2. Nici anul acesta nu ajung la Festivalul Internaţional de Teatru Sibiu. Staţi un pic să mă tai la mână mai adânc şi să mă împuşc în picior şi a doua oară de ciudă: nu, nici anul acesta nu ajung la FITS. Am plecat de Rusalii la Sibiu chitit să mă bălăcesc în teatru cel puţin trei zile, apoi s-au întâmplat următoarele:

A. Am plecat mai târziu din Cluj din motive pe care le voi detalia în postarea de mâine; pentru că am tras o spaimă albastră soră bună cu sora ei, spaima verde;

B. O venit cumnatul gropăresc din Germania în vizită fulger; şi unde să pleci cu oaspetele de vază acasă?;

C. O fost ziua finuţului gropăresc. Petrecere, grătare, chestii grele.

Dacă sunteţi în Sibiu, puteţi să participaţi la

A. SelfieFITS – un concurs via Instagram în care să încerci să surprinzi momente din festivalul care anul acesta se învârte în jurul conceptului Unicitate in diversitate. Foloseşte hashtag-urile #selfieFITS #fits2014.

B. CheckIn FITS – dă check-in pe Facebook la 3 dintre obiectivele şi locurile de desfasurare ale festivalului.

Prin tragere la sorti, zilnic, va fi ales un castigator care va primi memorabilia cu însemnele festivalului ajuns, iaca, la cea de-a 21-a aniversare. PS: pozele de pe cele două conturi sunt absolut incredibile!

3. Swimathlon Cluj. Practic, înoţi pentru şi amărâţi, faci mişcare şi ajuţi.

Bonus: mi-or plăcut astea mult!

ERIC MAGNAN – Director Showreel from AIRBORNE FILMS on Vimeo.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 1 comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *